Judecătorii au prelungit mandatele de arestare pentru Gheorghe Dincă şi Fane Risipiţeanu

Judecătorii au prelungit, marţi, mandatele de arestare pentru Gheorghe Dincă și complicele său Fane Risipițeanu. Decizia a fost luată după ce ambii au fost audiați prin videoconferință.

Decizia ca mandatele celor doi să fie prelungite a fost luată, marţi, de un judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Olt. Gheorghe Dincă şi Fane Risipiţeanu au fost audiaţi prin videoconferinta.

Reamintim că la primul termen al procesului, Gheorghe Dincă a negat faptele pentru care este acuzat. Acesta a susţinut că fetele i-au fost luate din casă. Dincă a cerut ca ancheta să fie reluată, deoarece acesta susține că a fost păcălit de anchetatori.

Avocaţii familiilor Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu au solicitat retrimiterea dosarului la procurori spre completarea urmăririi penale, iar avocatul familiei Alexandrei Măceşanu a solicitat şi anularea actului constatator de deces al adolescentei.

“Dinca a spus ca este nevinovat, ca el a fost fortat si amenintat sa declare ce a declarat, ca nu asta e adevarul si ca a fost amenintat cu moartea sa spuna ce a spus.

A fost un pic diferit fata de data trecuta, cu vocea mai tremuranda, cum ca i-ar fi parut rau. Dar pe Dinca nu poti sa-l crezi, dupa ce si-a schimbat declaratiile de atatea ori. ….https://www.romaniatv.net/judecatorii-au-prelungit-mandatele-de-arestare-pentru-gheorghe-dinca-si-fane-risipiteanu_524251.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ