Judecătorii din Iași au intervenit într-o relație de dragoste delicată! Un tânăr a fost acuzat de vecine că face sex cu vacile din curte! Cum s-a terminat povestea!

Un bărbat din județul Iași a câștigat procesul pe care l-a intentat unor vecine. Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis în parte acțiunea formulată de Daniel M. Astfel, Ana Maria C. și Paraschiva M. au fost obligate de judecători să îi plătească ieșeanului suma de 4.000 de lei. Întreg scandalul a izbucnit după ce femeile ar fi afirmat prin comunitate că bărbatul ar face sex cu vaci

Caz șocant, în județul Iași! Două femei au fost obligate să îi achite daune morale unui bărbat, după ce ar fi spus că face sex cu vaci! Mai mult, cele două vecine ar fi răspândit un zvon că ieșeanul ar fi „un pușcăriaș”.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis în parte acțiunea formulată de Daniel M.

„Instanța admite în parte acțiunea reclamantului, în contradictoriu cu pârâtele. Constată caracterul ilicit al afirmațiilor făcute de pârâte în comunitate, cum că reclamantul «a întreținut relații sexuale cu animale (vaci)» și că «este pușcăriaș». Le obligă pe pârâte la plata în solidar către reclamant a unei reparații în valoare de 4.000 de lei, pentru prejudiciul nepatrimonial creat constând în atingerea adusă reputației și demnității reclamantului în comunitate”, au menționat judecătorii.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă.

Ieșeanul a cerut despăgubiri în valoare totală de 8.000 de lei de la cele două vecine

Procesul intentat de Daniel M. celor două vecine, Ana Maria C. și Paraschiva M., a început pe 6 iulie 2020. Prin acțiunea înregistrată pe rolul Judecătoriei Hârlău, bărbatul le-a chemat în judecată pe cele două vecine, solicitând instanței ca, prin hotărârea pe care o va pronunța, să constate caracterul ilicit al afirmațiilor făcute de pârâte în comunitate cum că el „a întreținut relații sexuale cu animale (vaci)” și că „este pușcăriaș”. De asemenea, ieșeanul le-a cerut magistraților să le oblige pe femei la plata unor daune morale în valoare de 8.000 de lei. …https://www.bzi.ro/judecatorii-din-iasi-au-intervenit-intr-o-relatie-de-dragoste-delicata-un-tanar-a-fost-acuzat-de-vecine-ca-face-sex-cu-vacile-din-curte-cum-s-a-terminat-povestea-exclusiv-4145614?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ