23.4 C
Vaslui
30-sept.-2022

Judecãtorii, milosi cu un smecher de discotecã!

- Advertisement -

CONDAMNARE Ieri, magistratii vasluieni l-au condamnat pe Cristian Bulgaru, cel care în luna iulie 2011, l-a tãiat cu sabia pe bodyguardul discotecii Paradis din Bârlad, la doi ani si sase luni de închisoare pentru tentativã de omor. Între timp, Bulgaru i-a plãtit victimei sale, Stefan Baican, suma de 50.000 de lei, daune morale.

Degeaba a încercat Cristian Bulgaru, prin apãrãtorul sãu, sã-i convingã pe magistrati sã schimbe încadrarea faptei în loviri sau alte violente. Ieri, agresorul si-a primit pedepasa. „(…) respinge ca nefondatã cererea formulatã de inculpatul Bulgaru Cristian, prin apãrãtor ales, de schimbare a încadrãrii juridice din tentativã la infractiunea de omor calificat (…) în infractiunea de lovire sau alte violente (…). (…) dispunând ca inculpatul Bulgaru Cristian sã execute în final pedeapsa de 2 (doi) ani si 6 (sase) luni de închisoare. (…). (…), dispune confiscarea de la inculpatul Bulgaru Cristian a sabiei cu inscriptia AK-47 CCCP, corp delict folosit de inculpat la comiterea infractiunii, (…). Ia act cã inculpatul Bulgaru Cristian a achitat pãrtii civile Baican Stefan, în cursul urmãririi penale, suma de 50.000 lei cu titlul de daune morale. (…). Cu drept de apel în termen de 10 zile de la pronunt (…)”.

La un pas de mãcel

În martie anul trecut, Cristian Bulgaru a fost trimis în judecatã pentru tentativã de omor calificat, dupã scandalul pe care l-a provocat în noaptea de 23/24 iulie 2011, în fata discotecii Paradis, din Bârlad. Individul este din judetul Galati, dar în acea zi a venit sã se distreze în Bârlad împreunã cu un cuplu. În aceeasi searã, seful firmei de pazã de la club, împreunã cu fiul sãu si alti opt invitati, se distrau acolo. La un moment dat, clientii din discotecã au început sã sarã în piscinã îmbrãcati, iar seful pazei si fiul sãu au mers pe terasã. Tânãrul s-a asezat pe marginea piscinei, iar în spatele sãu, întins pe un sezlong, stãtea Cristian Bulgaru, care a întins piciorul pentru a-l împinge. S-a ferit, iar Bulgaru a început sã-l înjure. Seful pazei i-a cerut sã plece, însã a intervenit prietenul lui Bulgaru si si-a cerut scuze, spunând cã amicul sãu este beat si nu stie ce face. Totodatã, a dat asigurãri cã vor pãrãsi rapid discoteca. Protagonistii s-au reîntâlnit peste drum de discotecã, acolo unde erau parcate masinile lor. Seful firmei de pazã le-a cerut din nou gãlãtenilor sã plece fãrã scandal. Cristian Bulgaru a deschis portiera, s-a aplecat, a scos o sabie si s-a îndreptat cãtre seful pazei. Intentia sa a fost, din fericire, sesizatã la timp de Stefan Baican, un angajat al firmei de pazã. Observând cã Bulgaru a ridicat sabia deasupra capului, cu intentia sã atace, Baican l-a prins pe seful sãu de umeri, reusind sã-l fereascã. Bulgaru a ridicat sabia din nou, de aceastã datã pentru a-l lovi pe agentul de pazã. Baican a parat cu mâna stângã si s-a ales cu o tãieturã profundã. I-a pulverizat agresorului în fatã spray lacrimogen, iar gãlãteanul a aruncat sabia si si-a pus mâinile pe fatã. Agentul de pazã a profitat si l-a izbit cu pumnii în abdomen. Bulgaru a urcat în masinã sI dus a fost. Rãnitul a fost transportat de urgentã la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Agresorul a fost repede oprit în trafic. Cristian Bulgaru i-a plãtit agentului de pazã 50.000 de lei drept daune morale, însã a recunoscut faptele doar partial. El admite cã a luat sabia din masinã si cã s-a îndreptat cãtre seful firmei de pazã, dar sustine cã nu-si aminteste exact ce a fãcut din cauza stãrii de ebrietate în care se afla.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.