25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Județul Vaslui a revenit în zona verde! Incidența Covid sub 2 la mia de locuitori! (GRAFIC, DOCUMENT)

NE FACEM BINE… Județul Vaslui a revenit, de astăzi, 18 noiembrie, în zona verde, fiind al treiea județ din țară, după Suceava și Botoșani, care a scăzut sub incidența de 2 la mie în acest val 4. Astăzi au fost înregistrate 30 de cazuri noi de infectare și cinci persoane au fost reconfirmate pozitiv la retestare. Incidența în județ este de 1,97 la mia de locuitori. În intervalul 17-18 noiembrie în spitalele din județul Vaslui au fost internate 30 persoane cu Covid. În aceeași perioadă de referință au decedat 3 persoane ca urmare a infecției cu Covid-19.

Din totalul celor 174 pacienți internați în Spitalul de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad, 156 sunt internați pe secții și 18 în ATI. La SJU Vaslui sunt internațI 92 de paciențI cu Covid 10, dintre care 84 sunt internați pe secții și 8 în ATI Reanimare. Alte 762 de persoane sunt pozitive la domiciliu.

După cum se vede din grafic și din documentul care arată rata incidenței cumulative Covid 19 la 14 zile, 46 de UAT-uri (din cele 86 ale județului Vaslui) sunt în zona verde, cu rata incidenței cumulative între 0 și 1,99 la mia de locuitori, ceea ce arată clar că vaccinarea a fost efficientă, că trebuie continuată, pentru a ajunge ca virusul SARS CoV 2, care ne îmbolnăvește de Covid 19 să dispară.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here