0.5 C
Vaslui
04-feb.-2023

Județul Vaslui, locul I la Concursul național “Made for Europe”

- Advertisement -
PREMIANȚI… Concursului Național “Made for Europe”, ediția 2022, s-a desfășurat la Târgoviște iar Ioana-Dana Vieru , elevă de clasa a XI-a (bilingv franceză – Științe Sociale) de la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Vaslui a obținut locul I.

COMPETIȚIE… Județul Vaslui a câștigat un Premiu I și două Mențiuni la Concursul național “Made for Europe”, o competiție a produselor realizate în cadrul proiectelor europene. Premiul I a fost obținut de Ioana-Dana Vieru, elevă în clasa a XI-a (bilingv franceză – Științe Sociale) la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Vaslui și profesorul Alexandru Mîță. “Am participat cu două din produsele proiectului Erasmus + KA229 “Pantins pour l’inclusion”, pe care l-am creat și-l coordonez la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Prezentarea site-ului novator al proiectului https://pantins.ro și a aplicației *apk dedicate pentru smartphone, a fost realizată de eleva Ioana-Dana Vieru. “Pantins pour l’inclusion” este și proiectul în care reiterăm eforturile de cercetare în domeniul arheologiei didactice, este un proiect despre copilărie și tradiții teatrale din negura vremurilor. Mulțumiri partenerilor internaționali și celor din România și Republica Moldova! Vă așteptăm la Festivalul Internațional al Teatrului de Animație din iunie, următoarea noastră manifestare artistică pe care o pregătim!”, a explicat prof. Alexandru Mîță.

Ceilalți doi reprezentanți ai Vasluiului, de la Liceul “Ștefan Procopiu” și de la Școala “Vasile Alecsandri”, Sebastian Ciocoiu și Ana-Maria Olaru, au fost recompensați cu Mențiuni. Inspectoratul Școlar Județean i-a felicitat pe elevii și profesorii participanți pentru rezultatele obținute: “Vă mulțumim pentru prestație. A fost o bucurie să reprezentați judetul Vaslui! A fost o bucurie să dați mai departe lucrurile minunate care se întâmplă în proiectele din școlile voastre și munca oamenilor minunați din spatele produselor de proiect prezentate. Felicitări delegației vasluiene! Prețuire profesorilor coordonatori! Mulțumiri gazdelor Concursului National “Made for Europe”, ediția 2022, din Targoviște, pentru efortul organizării și asigurării unor condiții deosebite de cazare, masă, competiție și activități socio-culturale”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.