spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Județul Vaslui, primul loc pe țară la violență domestică

- Advertisement -

STATISTICĂ… Județul Vaslui se află pe primul loc la nivel național în ceea ce privește numărul cazurilor de violență domestică. În medie, anul trecut, la fiecare o sută de mii de locuitori, 303,3 persoane au fost victime ale violenței domestice, însă în județul Vaslui media a fost de 591 de victime.

După șapte ani de condus în topul violenței, regiunea Nord-Est a cedat, anul trecut, primul loc în detrimentul regiunii București Ilfov. În medie, anul trecut, la fiecare o sută de mii de locuitori, 303,3 persoane au fost victime ale violenței domestice. Regiunea București-Ilfov a înregistrat cele mai multe cazuri de violență domestică (431,3 cazuri la 100.000 de locuitori), cu 57 de victime mai mult decât în Regiunea Nord-Est. Asta în condițiile în care în anul 2021 București-Ilfov avea 337,2 victime la 100.000 de locuitori, cu 11,3 (la 100.000 locuitori) mai puține cazuri decât se înregistrau în Nord-Estul țării. Când vine vorba de clasamentul pe județe, Vasluiul rămâne pe primul loc în cea ce privește violența domestică, cazurile înregistrate anul trecut în acest județ fiind aproape de două ori mai numeroase decât media pe țară (591,9 victime la 100.000 de locuitori în Vaslui, față de 303,3 în România). Gorj, Ilfov, Giurgiu și Brașov completează topul celor cinci cele mai violente județe (în infracțiuni de violență domestică). La polul opus, județul Timiș e cel mai pașnic, cu 106,8 cazuri de violență domestică la 100.000 de locuitori, adică o treime din media pe țară.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. În ce privește religia ,nu știu în ce țară din lume copiii învață această disciplină timp de doisprezece ani, din clasa întâi și până la absolvirea liceului.Toți ar trebui să practice meseria de preot, de altfel foarte avantajoasă din toate punctele de vedere (timp de lucru, salariu și alte venituri neimpozabile) Ar putea fi introduse multe alte discipline de învățământ mult mai folositoare copiilor.

  2. În ce privește religia ,nu știu în ce țară din lume copiii învață această disciplină timp de doisprezece ani, din clasa întâi și până la absolvirea liceului.Toți ar trebui să practice meseria de preot, de altfel foarte avantajoasă din toate punctele de vedere (timp de lucru, salariu și alte venituri neimpozabile) Ar putea fi introduse multe alte discipline de învățământ mult mai folositoare copiilor.

  3. As pune pariu ca suntem si zona cu cei mai mulți copii înscriși la religie
    Că genul ăsta de tembelism e cauzat doar de educația proastă si astea două se completează de minune, peste tot unde religia domină violența si prostologia garantat sunt maxime :))

  4. lipsurile, starea in care s au ajuns oamenii acestei tari ,duc la asemenea acte . pai daca nu p[oti sta linga femeie …. si pleci dupa bani … ea ce sa faca.. mai aeriseste si ea camerele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.