spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Județul Vaslui se curăță de traficanții de droguri, care ajung rând pe rând după gratii

- Advertisement -
DUPĂ GRATII… Traficanții de droguri vasluieni au ajuns, în număr mare, în arest preventiv

DECIZII… În ultima perioadă, tot mai mulți traficanți de droguri de risc și mare risc au ajuns pe mâna procurorilor și apoi în arest preventiv, în așteptarea judecării faptelor lor. Din spatele gratiilor, traficanții au încercat să înduplece magistrații pentru a scăpa de măsurile privative de libertate și de a se alege cu măsuri mai ușoare. Până acum, instanțele vasluiene s-au arătat nemiloase și au păstrat măsurile privative de libertate, atât pentru traficanții de droguri de risc, cât și pentru traficanții de droguri de mare risc.

O lungă perioadă de timp s-a discutat despre faptul că Vasluiul a devenit un adevărat paradis pentru traficanții de droguri de risc și mare risc numai că, în ultima perioadă, acest lucru pare să se fi schimbat. Procurorii și polițiștii au reușit să trimită după gratii, în arest preventiv, mai mulți traficanți. Ajunși în spatele gratiilor, aceștia au încercat, în fel și chip, să înduplece judecătorii pentru a scăpa cu o măsură mai ușoară privativă de libertate, în așteptarea unei sentințe definitive. Numai că instanțele de judecată s-au arătat nemiloase și, rând pe rând, cererile acestora au fost respinse. Astfel, după cei doi bârlădeni arestați pentru trafic de droguri de risc și mare risc, care au rămas să-și petreacă încă 30 de zile în spatele gratiilor, a venit rândul altui traficant să aibă parte de același tratament. Mai exact, judecătorii au respins cererea lui C. Șt. C. de înlocuire a arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Decizia nu este definitivă și poarte fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare. Vasluianul a fost arestat preventiv după ce a fost acuzat de trafic de droguri de risc în formă continuată.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Este unu la corbu aduce cocaina mai mereu in tara si o duce la masa acasa da politisti nostrii zic mereu ca are Colette din strainatate si nau timp de perchezitii ! Ca sunt cazuri mai Grele!Alex Neamtu (Daniciuc)mare proxenet! Racoleaza fete la greu da Nu este lege tati ! Omu e liber de 6 ani duce si aduce ce vrea sufletu lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.