spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Julia Roberts ar fi trebuit să apară în „Mission Impossible 7”. De ce s-au răzgândit producătorii

- Advertisement -

Producătorii „Mission Impossible 7” și-au dorit foarte mult ca Julia Roberts să apară într-o scenă anume din acest film. Dar pentru că asta ar fi presuspus să o întinerească serios pe actrița de 55 de ani, factura pentru folosirea tehnologiei VFX „ar fi fost prea mare” pentru bugetul lungmetrajului, a mărturisit regizorul „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, Christopher McQuarrie.

Celebrul producător în vârstă de 54 de ani a dezvăluit în timpul podcastului „The Empire Spoiler” că s-a gândit să o contacteze pe Julia Roberts pentru una dintre scenele de deschidere, care ar fi necesitat folosirea efectelor tehnologiei de „întinerire”.

McQuarrie a explicat că a fost la un pas de a folosi respectiva tehnică pe Tom Cruise (61 de ani) și pe Roberts, pe care și-a dorit-o foarte mult în rolul regretatei iubite a personajului Ethan Hunt, pentru un flashback care se petrecea în 1989…https://www.filmnow.ro/stiri/julia-roberts-ar-fi-trebuit-sa-apara-in-mission-impossible-7-de-ce-s-au-razgandit-producatorii-111955

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.