26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Jumătate de sat s-a luat la bătaie la Vinderei, din cauza unei iubiri nemărturisite

BĂTAIE CU STRIGĂTURI… Două familii din comuna Vinderei s-au bătut amarnic de la o femeie! Unii au ajuns la spital, alții la Parchetul Bârlad și apoi acasă, sub control judiciar

CHERCHE LA FEMME… O bătaie între două familii din comuna Vinderei a distrus liniștea în comună și a pus polițiștii pe jar! În jur de 12-14 persoane din amblele familii, plus „sateliții” (prieteni și neamurile), s-au luat la bătaie de la o… damă! Buba e mai veche și are un trecut absolut demențial! O femeie cu trei copiii bănuia că unul dintre aceștia ar avea o relație amoroasă cu o consăteancă, al cărui soț era la muncă în străinătate. Furioasă, s-a dus la casa femeii și i-a lipit pe poartă un „anunț” cum că acolo ar sta o damă de moravuri ușoare, care are un tarif fix de o sută de lei partida! Acesta a fost scânteia care a aprins fitilul, iar pe 6 iunie a explodat conflictul, finalizat cu trei persoane ajunse pe patul de spital și patru la Parchetul Bârlad! Polițiștii de la Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, i-au reținut pe cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 42 de ani, din comuna Vinderei, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În urma unei altercații produse pe 6 iunie, între două familii din Vinderei, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a patru bărbați, din comuna Vinderei, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în seara zilei de 6 iunie, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, ar fi agresat fizic, folosind corpuri contondente alte trei persoane din localitatea Vinderei. Victimele, doi bărbați, în vârstă de 22, respectiv 33 de ani, și o femeie de 44 de ani, au fost examinate medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 4-5 zile (cel de 22 de ani), 50-55 zile (cel de 33 de ani), respectiv 32-34 de zile (femeia de 44 de ani), de îngrijiri medicale pentru vindecare. „În data de 7 iunie, ca urmare a administrării probatoriului, față de cele patru persoane bănuite s-a luat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost ieri, 8 iunie, prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unor măsuri preventive”, a precizat inspectorul de Poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Procurorul a dispus măsura controlului preventiv pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here