spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Jumătate din orașul Galați, fără apă potabilă timp de 24 de ore. În cartiere vor fi aduse cisterne

- Advertisement -

Jumătate din orașul Galați va rămâne fără apă potabilă timp de 24 de ore Locuitorii sunt sfătuiți să-și facă din timp rezerve de apă. Mai multe cisterne vor fi amplasate în diferite zone, iar în situații speciale se poate solicita cisterna mobilă.

Mai multe cartiere ale orașului Galați vor rămâne miercuri, 28 februarie 2024, fără apă. De vină este o lucrare de modernizare de la uzina de apă a orașului.

„Stația de tratare și pompare Uzina de Apă este un obiectiv strategic în alimentarea cu apă a municipiului Galați, prin prisma arealului mare de consumatori deserviți, motiv pentru care am prevăzut în acest an lucrări fără precedent de la punerea în funcțiune a stației (aprox.30 de ani). Vom interveni pentru înlocuirea unor elemente critice din incinta stației, cu grad mare de uzură, respectiv noduri hidraulice, vane, conducte, toate de mari dimensiuni”, au anunțat reprezentanții societății Apă Canal. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/jumatate-din-orasul-galati-fara-apa-potabila-timp-2343271.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.