10.3 C
Vaslui
02-apr.-2023

JUNIORI | Doi vasluieni luptă pentru calificarea la Campionatul European U19

- Advertisement -
DE VIITOR… Născuți în anul 2004, David Maftei și Denis Bujor evoluează în Liga 2, la Unirea Dej respectiv Unirea Slobozia. Cei doi sunt oameni de bază la echipa națională de fotbal a României – U19.

LA LOT… Vasluienii David Maftei (Unirea Dej) și Denis Bujor (Unirea Slobozia) au fost convocați la echipa națională de fotbal a României U19 pentru meciurile din cadrul Turului de Elită, ultima fază a calificărilor înaintea Campionatului European.

Între 22 și 28 martie, naționala U19 a României va disputa jocurile din cadrul Turului de Elită, care vor avea loc în Franța. “Tricolorii” pregătiți de selecționerul Alexandru Pelici fac parte din Grupa 1, alături de Franța, Norvegia și Irlanda de Nord. Primul joc va avea loc pe 22 martie, de la ora 16:00, când România va întâlni echipa similară a Norvegiei, urmând ca pe 25 și 28 martie să înfrunte Irlanda de Nord respectiv Franța. Prima clasată va obține calificarea la Campionatul European U19 din această vară, care va fi găzduit de Malta, în perioada 3-6 iunie. Pentru această acțiune au fost convocați 21 de jucători, printre ei aflându-se și doi vasluieni, crescuți la Comstar Vaslui. Este vorba despre fundașul David Maftei, împrumutat de Farul Constanța în Liga 2, la Unirea Dej, și mijlocașul Denis Bujor, și el împrumutat de Farul în liga secundă, la Unirea Slobozia. Din lotul României mai fac parte și câțiva jucători de perspectivă cu evoluții bune în prima ligă, precum Adrian Mazilu (Farul), Rareș Pop (UTA Arad), Eduard Radaslavescu (FCSB) sau Andrei Borza (Farul).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.