spot_imgspot_img
14.6 C
Vaslui
25-sept.-2023

JUNIORI | Evoluții bune pentru juniorii de la Tigers Vaslui

- Advertisement -
TALENTAȚI… Evoluții bune pentru juniorii de la Sporting Tigers Vaslui la Cupa “Viva-Activ” Buhuși și Trofeul “Buzăul Sportiv”. Micuții vasluieni au terminat turneele pe locurile 4 respectiv 5.

DE VIITOR… Rezultate bune obținute de grupa 2012-2013 a clubului Sporting Tigers Vaslui la ultimele competiții din acest an. Viitorii fotbaliști ai Vasluiului s-au clasat pe locul 4 la Cupa “Viva-Activ” Buhuși și locul 5 la Trofeul “Buzăul Sportiv” – Buzău.

Săptămâna trecută, juniorii născuți în anii 2012 și 2013 de la Tigers Vaslui au participat la două turnee amicale, la Buhuși, județul Bacău, și Buzău. La Cupa “Viva-Activ” Buhuși, “tigrișorii” au înregistrat o victorie, două rezultate de egalitate și o înfrângere, 4-3 cu Champions Roznov, 1-1 cu Viva Buhuși, 1-1 cu Minerul Bălan și 0-3 cu Gloria Roman, clasându-se la final pe locul 4. În cel de-al doilea turneu, desfășurat la Buzău, micuții fotbaliști vasluieni au obținut două victorii și o înfrângere, încheind competiția pe locul 5. În faza grupelor, Tigers Vaslui a învins FC Cazasu, județul Brăila, scor 1-0, și a terminat la egalitate cu ACS Mihail Kogălniceanu, 0-0, dar a cedat în faza sferturilor de finală, 3-7 cu Montana Potârlagele, din județul Buzău. “Au fost două turnee utile, din care cei mici au avut numai de învățat. Grupa 2012-2013 a fost formată în urmă cu șase luni de zile și, iată că, deja începem să vedem și primele rezultate”, ne-a spus Andrei Bălan, antrenor la Tigers Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.