8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

JUNIORI | Micii fotbaliști ai Bârladului au impresionat la o competiție națională

- Advertisement -
TALENTAȚI… Grupa 2016 de la Juniorul Bârlad a urcat pe podium încă de la prima participare la o competiție națională. Puștii pregătiți de Ovidiu Mangu au terminat pe locul doi la turneul amical de la Bacău.

FINALIȘTI… Cei mai mici fotbaliști de la clubul Juniorul Bârlad s-au clasat pe locul doi la turneul de iarnă “Cupa TNT” – Bacău. Grupa 2016, antrenată de Ovidiu Mangu, a pierdut marea finală a competiției, scor 0-1, cu Viitorul Târgu Frumos.

Zilele trecute, la Bacău, a avut loc ediția 2023 a turneului de iarnă “Cupa TNT” Bacău, competiție de fotbal rezervată copiilor și juniorilor. Micuții fotbaliști de la Juniorul Bârlad, născuți în anul 2016, au impresionat la prima lor competiție națională, clasându-se pe locul secund. În faza grupelor, bârlădenii au învins Kids Bacău (4-1), Metcon Adjud (3-0) și AFC Bacău (5-1), pentru ca în semifinale să treacă de Viva Buhuși (2-1). În ultimul act, Juniorul Bârlad a cedat în fața celor de la Viitorul Târgu Frumos, scor 0-1. “Primul turneu, primul trofeu pentru grupa de copii născuți în anul 2016 de la Juniorul Bârlad. Pe o vreme de iarnă plină de viscol și zăpadă, am făcut deplasarea la Bacău pentru a participa la Turneul de Iarnă TNT Bacău – categoria 2016, unde ne-am clasat pe locul secund. Felicităm toate echipele participante pentru jocurile frumoase și mulțumim părinților pentru susținere! Bravo copii!”, au spus oficialii clubului bârlădean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.