10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

JUNIORI | Micuții fotbaliști de la Real Junior Vaslui, campioni la Iași

- Advertisement -
DE VIITOR… Real Junior Vaslui continuă să obțină rezultate foarte bune cu grupele de juniori. Clubul vasluian s-a întors cu două locuri 1 și un loc 2 de la turneul internațional “Didi Academy Cup” – Iași.

REUȘITĂ… Juniorii de la Real Junior Vaslui au dominat turneul internațional de fotbal juvenil “Didi Academy Cup” – Iași. Micuții fotbaliști vasluieni s-au întors cu două titluri de campioni, la categoriile 2014 și 2015, și un titlu de vicecampioană, cu grupa 2012.

Real Junior Vaslui a impresionat la Turneul internațional “Didi Academy Cup” – Iași, la care a obținut două locuri 1 și un loc 2. La categoria 2014, echipa antrenată de Sorin Tătaru și Crețu Benone, Real Junior a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, după ce a trecut în marea finală de Viitorul Târgu Frumos, scor 4-1. În grupe, juniorii vasluieni au învins Didi Junior Iași (negru) (3-1), Rapid Chișinău (6-1) și Celta Brașov (4-1), pentru ca în semifinale să treacă de Didi Junior Iași (galben), 3-2 după executarea loviturilor de departajare. Pe primul loc a terminat și grupa 2015, antrenată tot de Sorin Tătaru. Real Junior a obținut trei victorii și o înfrângere în faza grupelor, 10-0 cu Tigers Vaslui, 3-0 cu Micii Campioni Iași, 3-0 cu Didi Junior Iași (negru) și 0-3 cu Didi Junior Iași (galben). În finala mare, Vasluiul a întâlnit pe Didi Junior Iași (galben), formație pe care a învins-o la loviturile de departajare, scor 2-1. La categoria 2012, puștii antrenați de Ciprian Amarandei, Bogdan Panait și Vasile Lupu, a terminat competiția pe locul doi. În grupe, Real a câștigat cu Gloria Chișinău (5-0), Speranța Iași (6-0), dar au pierdut cu Didi Junior Iași (2-5). În semifinale, Vasluiul a trecut de Viitorul Chișinău, 2-0, pentru ca în ultimul act să piardă cu Juniorul Suceava, 0-2. “Real Junior Vaslui cucerește capitala Moldovei! Două locuri 1 și un loc doi 2 este bilanțul celor trei grupe 2015, 2014 și 2012 ale clubului nostru, care au participat la Turneul internațional Didi Academy Cup Iași! Felicitări copiilor și antrenorilor, mulțumim părinților și Primăriei Vaslui pentru susținere!”, a spus președintele Real Junior Vaslui, Ciprian Amarandei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.