2.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Juniori | Real Junior Vaslui, locul 2 la Juniors Cup Suceava

- Advertisement -
TALENTAȚI… Micuții fotbaliști de la Real Junior Vaslui, născuți în anii 2013 și 2014, au terminat pe locul doi la ediția 2023 a turneului Juniors Cup Suceava.

FINALISTĂ… Real Junior Vaslui continuă să obțină rezultate foarte bune pe plan național. Condusă de pe margine de fostul jucător al echipei FC Vaslui, Bogdan Panait, grupa 2013 s-a clasat, la finalul săptămânii trecute, pe locul doi la Juniors Cup Suceava, un turneu care a adunat la start echipe din zona Moldovei.

După grupa 2012, clasată pe locul trei, a venit rândul juniorilor născuți în anii 2013 și 2014 să obțină un rezultat notabil la Suceava. Micuții fotbaliști vasluieni, antrenați de Bogdan Panait, au terminat pe locul doi la Juniors Cup Suceava, fiind învinși în ultimul act de Juniorul Botoșani, scor 0-4. Până în finală, Real Junior a mers perfect, cu victorii pe linie: 3-0 cu Dorna Vatra Dornei, 7-1 cu Juniorul Suceava (verde) și 2-1 cu Hușana Huși, în faza grupelor, și 4-2 (2-2), după executarea loviturilor de departajare, cu Juniorul Suceava (alb), în semifinale. “Real Junior Vaslui, finalistă la turneul Juniors Cup Suceava cu grupa 2013, după ce săptămâna trecută a reușit să ocupe locul 3 cu grupa 2012! Având în componență mai mulți copii născuți în anul 2014, echipa vasluiană a avut evoluții foarte bune, reușind să acceadă până în ultimul act al competiției. Felicitări copiilor și antrenorilor pentru aceste frumoase realizări! Mulțumim tuturor părinților pentru susținerea necondiționată! Vom reprezenta întotdeauna Vasluiul cu cinste și onoare!”, a fost mesajul transmis de conducerea clubului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.