spot_img
18.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

JUNIORI | Sepsi Sfântu Gheorghe transferă de la Juniorul Bârlad

- Advertisement -
MUTARE… Vasluiul pierde cei mai valoroși juniori. După fotbaliștii transferați la Rapid București, FC Bacău sau FC Botoșani, o altă academie de top, Sepsi Sfântu Gheorghe a pus ochii pe puștii din județ.

TALENTAT… Județul Vaslui rămâne fără cei mai buni juniori. După ce l-a transferat pe Robert Costin Cazamir (15 ani) la academia FC Bacău, Juniorul Bârlad a mai pierdut un junior de perspectivă, Gabriele Luca Ungureanu, jucător care va evolua din acest sezon la juniorii celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Clubul Juniorul Bârlad are semnat un parteneriat cu Sepsi Sfântu Gheorghe prin care va duce periodic jucătorii în probe pentru testarea lor. Între 8 și 11 august, clubul bârlădean a avut în probe trei juniori născuți în anii 2010, Edy Ichim, Mario Mangu și Eduard Vârlezeanu pentru formarea lotului și participarea în Liga Elitelor. „Pentru că ne aflăm în perioada transferurilor și ne dorim dezvoltarea jucătorilor noștri din punct de vedere fotbalistic! În această săptămână anunțăm transferul jucătorului nostru Ungureanu Luca Gabriele, născut în anul 2009, la academia Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe. Luca a început fotbalul la clubul nostru în anul 2017, după care a trecut pe la Atletic Bârlad, Real Junior Vaslui și LPS Vaslui, datorită lipsei jucătorilor pe categoria 2009 a clubului nostru, fiind resuscitat din punct de vedere fotbalistic de către antrenorul nostru Ovidiu Mangu. Îi urăm mult succes în cariera de fotbalist și sperăm că vom fi mândri de prestațiile sale în campionatele de juniori și loturile naționale. Felicitări Luca!”, au anunțat reprezentanții clubului Juniorul Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.