spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
26-feb.-2024

JUNIORI | Turneu internațional de fotbal la Vaslui

- Advertisement -
FOTBAL PENTRU CEI MICI… Regal fotbalistic juvenil la Vaslui. Micuții fotbaliști se vor întrece la ediția a IV-a a turneului internațional de fotbal “Turneul Tigrilor”.

COMPETIȚIE… De joi până duminică, Sporting Tigers Vaslui organizează ediția a patra a turneului de fotbal juvenil “Turneul Tigrilor”. Competiția reunește 40 de echipe, provenite de la 23 de cluburi din România și Republica Moldova. Peste 400 de copii de la patru categorii de vârstă se întrec în acest final de săptămână la Vaslui.

Cea de-a IV-a ediție a turneului de fotbal juvenil “Turneul Tigrilor”, eveniment organizat de clubul Sporting Tigers Vaslui, va debuta joi, 30 noiembrie, în sala de sport a Liceului “Ion Mincu” Vaslui. Ediția de iarnă este dedicată juniorilor născuți în anii 2013, 2014, 2015 și 2016 și are un caracter internațional, pentru că la start sunt mai multe echipe din Republica Moldova. Vor participa cluburi din orașele Vaslui, Bârlad, Huși, Iași, Galați, Gura Humorului, Buhuși, Tecuci, Vidra (comună din județul Vrancea), Roman, Comănești, Lipcani și Chișinău. “Va fi un adevărat regal fotbalistic, totul pentru bucuria copiilor! Avem cel mai mare număr de echipe de când organizăm acest turneu. Dacă la prima ediție am avut un număr de 8 echipe, iar în următoarele au participat 24 respectiv 32 de echipe, la această ediție vom avea 40 de echipe. Ușor, ușor, turneul nostru va deveni o tradiție care să ajute la dezvoltarea fotbalului juvenil”, ne-a declarat Andrei Bălan, președintele clubului Tigers Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.