9.4 C
Vaslui
21-mart.-2023

Juniori | Un nou rezultat notabil pentru Real Junior Vaslui

- Advertisement -
FINALIȘTI… Noi rezultate remarcabile pentru micuții fotbaliști de la Real Junior Vaslui. Grupa 2012, pregătită de Ciprian Amarandei, s-a clasat pe locul secund la “Premier Snowball Cup” – Iași.

AU VIITOR… Clubul de fotbal Real Junior Vaslui continuă să reprezinte municipiul Vaslui cu cinste și obține noi rezultate remarcabile! Grupa 2012, antrenată de Ciprian Amarandei, a terminat pe locul doi la turneul “Premier Snowball Cup” – Iași. În marea finală, vasluienii au fost învinși de Premier Iași, scor 1-3.

Zilele trecute, la Iași, a avut loc turneul amical de fotbal juvenil “Premier SnowBall Cup”, competiție desfășurată la patru categorii de vârstă. Real Junior Vaslui a făcut o figură frumoasă și a terminat pe locul doi la categoria 2012 și pe locul patru la categoria 2013. Juniorii născuți în anul 2012, pregătiți de Ciprian Amarandei, au câștigat tot în faza grupelor: 7-0 cu Magic Boys Iași, 2-0 cu Juniorul Poli Iași și 3-2 cu Premier Iași. În semifinale, Real Junior Vaslui a trecut de United Iași, scor 5-1, pentru ca în ultimul act să dea piept din nou cu Premier Iași. Micuții fotbaliști vasluieni au condus cu 1-0, dar ieșenii au reușit să revină și să se impună cu 3-1. Tot în această lună, grupa 2012 a terminat pe locul trei la Juniors Cup Suceava, fiind învinsă în finala mică de Junior Botoșani (0-3). Grupa 2013, antrenată de Ciprian Amarandei și Bogdan Panait, a terminat pe locul patru la Iași, după ce a pierdut finala mică cu Trofeo Maestrelli Iași, scor 1-4.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.