8.2 C
Vaslui
07-dec.-2022

Juniorii vasluieni, în pregãtiri cu Foresta Suceava

- Advertisement -

Juniori

PROBE… Cinci jucãtori ai echipei Sporting Juniorul Vaslui se aflã în pregãtiri cu Foresta Suceava (Liga 3). Este vorba despre portarul Ionut Ailenei, fundasii Marcel Chiorean, Mihai Andrei si mijlocasii Auras June si Vali Hagiu.

Dupã Octav Cracea si Stefan Stefanovici, aflati în Turcia, în cantonament cu Petrolul Ploiesti (Liga 2), Sporting Juniorul Vaslui dã cinci jucãtori si la Foresta Suceava, echipã cu pretentii la promovarea în Liga 2. De sãptãmâna trecutã, Ionut Ailenei, Mihai Andrei, Marcel Chiorean, Vali Hagiu si Auras June se antreneazã sub comanda antrenorului sucevean Vespazian Colban. Sâmbãtã, 13 iulie, Foresta Suceava a avut programat un joc scoalã, iar pe 20 iulie va disputa un meci de verificare împotriva echipei Aerostar Bacãu, formatie retrogradatã din Liga 2.

În cantonament cu Petrolul Ploiesti

Juniorii Octav Cracea si Stefan Stefanovici (Sporting Juniorul Vaslui) se aflã în Turcia, în cantonament cu Petrolul Ploiesti. În primele douã partide de verificare, “lupii” au înregistrat douã rezultate de egalitate, 1-1 cu Fatih Karagumruk si 2-2 cu Menemen Beledyespor. În ultimul joc de verificare a jucat doar Stefan Stefanovici, jucãtor introdus în teren în minutul 63.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.