17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Jurnal de rãzboi: Dan Material îl amenintã pe Uzatu cu un tanc adus din Belarus. Numai cã e defect! | PAMFLET

Dan Material e foc si parã. Vrea sã intre cu tancul în Piata Civicã din Vaslui, fiindcã a rãmas fãrã servici. Pentru a-l convinge pe mos Uzatu sã-l reangajeze, a luat si trupele terestre dupã el: pe cei cinci primari, cu tot cu cel interimar, amenintând cã va trasforma comunele pãstorite de aceștia în zone separatiste, care nu se vor supune ciumei rosii. Nu stim dacã a tras vreo salvã de tun, dar se pare cã Uzatu si aghiotantul sãu s-au predat neconditionat si i-au promis acestuia cã se va rezolva. Bine, la misto, fiindcã Uzatu nu vrea sã-i creeze probleme bãdiei Vasile, care are nevoie de Piata Civicã sã fie liberã, fiindcã are omul o chermezã cu femeile de 8 Martie. Si stiti cât de sensibile sunt femeile când vãd militarii fiorosi cu degetul pe trãgaci.

Totusi, e curios faptul cã Dan Material îsi permite sã-l ameninte pe Uzatu si îi mai dã si ultimatum! Cicã, dacã în termen de 7 zile nu convoacã din nou sedintã pentru a fi reales în functie, acesta va declanșa operatiunea E. Ce-o fi însemnând aceastã operatiune militarã, naiba stie, însã de-al dracului vrem ca acesta sã rãmânã fãrã serviciu, sã vedem si noi cât de bun strateg militar este

P.S. Uzatu nu se teme de tancul lui Dan Material, fiindcã acesta e de productie belorusã, iar dupã cum se stie mosul are relatii bune cu dictatorul. I l-a vândut defect!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here