spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Jurnalista rusă Marina Ovsiannikova a fost arestată pentru „discreditarea” armatei ruse şi „difuzarea de informaţii false”

- Advertisement -

Jurnalista rusă Marina Ovsiannikova, devenită celebră după ce a întrerupt jurnalul TV al unui post de stat rus cu un afiş împotriva ofensivei în Ucraina, a fost arestată miercuri şi este investigată pentru „discreditarea” armatei ruse şi „difuzarea de informaţii false” despre aceasta, a anunţat avocatul său.

Anchetatorii urmează să decidă dacă Marina Ovsiannikova, mamă a doi copii minori, va fi plasată în arest preventiv sau va rămâne în libertate în aşteptarea procesului.

Ea a fost deja condamnată la plata unor amenzi pentru că a „discreditat” armata rusă, mai ales prin mesaje critice faţă de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei postate pe reţelele de socializare, amenzi care nu au descurajat-o să recidiveze. Prin urmare, jurnalista riscă acum un proces penal, cu consecinţe potenţial mult mai severe, informează Agerpres.

Ovsiannikova a devenit celebră în luna martie, când a apărut cu o pancartă pe platoul postului rusesc pro-Kremlin unde ea lucra, Pervîi Kanal, arătând acolo un mesaj împotriva ofensivei ruse în Ucraina şi împotriva „propagandei” presei ruseşti proguvernamentale…https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/jurnalista-rusa-marina-ovsiannikova-a-fost-arestata-pentru-discreditarea-armatei-ruse-si-difuzarea-de-informatii-false-2043575

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.