spot_imgspot_img
6.6 C
Vaslui
27-feb.-2024

Justin Bieber a catalogat drept „gunoi” o colecție de haine H&M: „Nu le-aș cumpăra”

- Advertisement -

Cântărețul pop Justin Bieber a criticat compania suedeză Hennes & Mauritz AB (H&M) pentru că au folosit imaginea și versurile artistului canadian, pentru o colecție de haine, fără aprobarea acestuia, relatează Reuters.

Marfa H&M pe care au făcut-o din mine este un gunoi și nu l-am aprobat. Nu am aprobat nicio colecție de marfă pe care ei au pus-o la H&M. Totul a fost fără permisiunea și aprobarea mea. Nu le-aș cumpăra dacă aș fi în locul vostru”, a scris Bieber într-o postare pe Instagram luni, încurajându-și cei 270 de milioane de urmăritori să nu le cumpere.

H&M a declarat că a scos de la vânzare produsele legate de Bieber și că acestea nu mai apăreau disponibile în magazinele lor online.

Am respectat toate etapele de aprobare. Încă verificăm asta cu toate părțile implicate, dar, între timp, articolele au fost scoase de la vânzare”, a declarat un purtător de cuvânt al H&M într-un comentariu scris pentru Reuters…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/justin-bieber-a-catalogat-drept-gunoi-o-colectie-2229618.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.