spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

Kazan Vaslui sprijinã performanta! (VIDEO, FOTO)

- Advertisement -

Automobilism sportiv

SUSTINERE… Firma vasluianã Kazan sustine performanta si se alãturã echipajului Adrian Rãspopa (pilot)/Cosmin Diacu (copilot), care va concura la finalul acestei sãptãmâni la Raliul Iasului. Parteneriatul dintre firma Kazan Vaslui si echipajul Rãspopa/Diacu a fost lansat în cadrul unei conferinte de presã ce a avut loc la hotelul International Iasi.

Performantele lui Adrian Rãspopa nu au trecut neobservate, iar firma vasluianã Kazan a venit în sprijinul pilotului bãcãuan si al echipei sale. Reprezentantii companiei vasluiene s-au arãtat încântati de acest parteneriat si sperã ca Adrian sã urce pe podium la Raliul Iasului. “Suntem o firmã înfiintatã în anul 2010, cu capital integral românesc si activãm în zone precum Cluj, Iasi, Vaslui si Bârlad. Avem peste 70 de angajati si ne ocupãm de comercializarea instalatiilor termice hidrosanitare. Pentru anul viitor pregãtim o retea nationalã. Ne bucurãm sã fim alãturi de Adrian Rãspopa si de echipa lui. Îi dorim succes la aceastã competitie si sperãm sã-l vedem pe podium. “, a spus Gabi Obreja, reprezentantul firmei KAZAN. Raliul Iasului se va desfãsura în perioada 3-5 septembrie, iar organizatorii au pregãtit un total de 132 de kilometri de probã specialã. Vor participa nu mai putin de 77 de echipaje, dintre care 57 de echipaje din Campionatul National de Raliuri si alte 20 din Campionatul National de Rally2.

Adrian Rãspopa: “Nu va fi o cursã usoarã”

Pilotul Adrian Rãspopa, cel care a câstigat luna trecutã trofeul celei de-a 11-a editii a Raliului Moldovei Bacãu, îsi doreste foarte mult sã obtinã o clasare pe podium la Raliul Iasului. “Voi participa în acest weekend la Raliul Iasului cu aceastã minunatã masinã Skoda Fabia R5, de top, cu care am avut multe rezultate bune atât anul trecut, cât si anul acesta. Sperãm sã fim rapizi, sã gãsim un nivel de concentrare bun pentru o cursã unde sunt toti pilotii angrenati pentru titlul national. Ne-am dori foarte mult sã ne regãsim pe podiumul final al Raliului Iasului, aici în centrul Iasului. Nu va fi o cursã usoarã. A plouat mult sãptãmâna asta si vom gãsi niste probe destul de alunecoase, ceea ce ne va pune un pic mai mult atentia la încercare.”, a declarat pilotul Adrian Rãspopa.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.