spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Keanu Reeves a obținut un ordin de restrictie impotriva unui bărbat care «îl hărțuiește de luni de zile»

- Advertisement -

Keanu Reeves (58 de ani) a obținut un ordin de restricție temporar împotriva lui Bryan Dixon (38 de ani), un individ care l-a urmărit pe actor și care a intrat pe proprietatea sa de mai multe ori. Se pare că bărbatul este convins că e înrudit cu starul de la Hollywood și vrea să demonstreze cu orice preț acest lucru.

Keanu Reeves, care are o avere de 380 milioane de dolari, se teme pentru siguranța sa și a iubitei sale, Alexandra Grant (49 de ani). Marți, avocatul lui Reeves, Mathew Rosengart (58 de ani), a apărut în fața instanței și a depus documente la un tribunal din Los Angeles, pentru a obține un ordin de restricție împotriva individului care „îl hărțuiește de luni de zile”.

Bărbatul a vizitat proprietatea de 6 ori, între 2022-2023

Dixon este acuzat că a făcut cel puțin șase vizite nedorite la casa în valoare de 5,6 milioane de dolari a actorului, în perioada noiembrie 2022 – ianuarie 2023. În timpul unei vizite, și-a lăsat în urmă un rucsac cu un kit de testare ADN, „aparent destinat să-l folosească într-o încercare delirantă de a dovedi că sunt legați de sânge” – o afirmație pe care actorul o neagă, conform DailyMail. ..https://click.ro/vedete/vedete-internationale/keanu-reeves-a-obtinut-un-ordin-de-restrictie-2239318.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.