spot_img
20.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Keanu Reeves şi iubita lui s-au logodit. Sandra Bullock l-a convins să facă pasul cel mare

spot_imgspot_img
- Advertisement -

După ani în care nu a fost văzut cu nimeni, Keanu Reeves şi-a găsit fericirea în braţele Alexandrei Grant. Acum, după o relaţie de patru ani, actorul din seria Matrix a decis să se căsătorească cu femeia care i-a readus zâmbetul pe buze.

Keanu Reeves a alimentat zvonurile unui cănicii încă de la finalul lui martie, când a fost văzut prin magazinele cu bijuterii din Los Angeles, uitându-se la inele cu diamante. Acum, o sursă din preajma actorului de 57 de ani a declarat, pentru okmagazine.com, că el şi iubita lui s-au logodit, iar Sandra Bullock a fost cea care l-a convins pe Keanu să pună întrebarea.

“Keanu a cerut-o în căsătorie pe Alexandra când s-au întors din Europa, unde el a filmat mai multe pelicule. Ea a fost alături de el pe toată această perioadă, iar atunci el şi-a dat seama că nu poate trăi fără ea. A avut o discuţie sinceră cu Sandra Bullock, iar ea l-a convins să cumpere inelul. E foarte fericit cu decizia sa”, a declarat sursa…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/keanu-reeves-si-iubita-lui-s-au-logodit-588625.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.