-0.6 C
Vaslui
28-ian.-2023

Kevin Spacey trebuie să plătească 31 de milioane de dolari companiei de producţie a serialului „House of Cards”

- Advertisement -

Kevin Spacey trebuie să plătească aproape 31 de milioane de dolari companiei de producţie a serialului „House of Cards”, de la care a fost concediat în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală, a decis joi un judecător care a respins apelul actorului american.

Actorul, de două ori premiat cu Oscar pentru „American Beauty” şi „Usual Suspects”, este, de asemenea, urmărit penal în Regatul Unit pentru patru agresiuni sexuale asupra a trei bărbaţi.

În 2017, Kevin Spacey a făcut obiectul unui val de acuzaţii de hărţuire şi agresiune sexuală, care i-au pus capăt carierei brusc, în urma mişcării #MeToo şi a cazului Harvey Weinstein.

MRC, compania de producţie din spatele „House of Cards”, despre intrigi politice la Washington, a solicitat despăgubiri pentru pierderile puse pe seama concedierii actorului din distribuţia seriei. Ceea ce a determinat compania să facă modificări importante în cadrul celui de-al şaselea sezon, scrie Agerpres…https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/film/kevin-spacey-trebuie-sa-plateasca-31-de-milioane-de-dolari-companiei-de-productie-a-serialului-house-of-cards-2037381

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.