Klaus Iohannis a fost pus să-şi dea masca jos în secţia de votare pentru a fi identificat

Klaus Iohannis a votat duminică dimineaţă la alegerile parlamentare la Liceul “Jean Monnet” din Capitală. Şeful statului a venit singur. Soţia sa, Carmen, votează la Sibiu, acolo unde are reşedinţa.

Klaus Iohannis a mers la vot puţin după ora 9. Şeful statului a votat la o secţie de vot organizată în cadrul Liceului „Jean Monnet” din Bucureşti.

Înainte să intre în cabina de vot pentru a-şi exprima opţiunile, Klaus Iohannis a trecut pe la operatorul de tabletă din secţie, cu cartea de identitate. Preşedintele a fost rugat să îşi coboare pentru câteva secunde masca, pentru ca operatoarea să îi poată verifica identitatea şi conformitatea cu buletinul.

Iohannis Klaus Werner. Acum, să vă dați jos masca. Sunteți Klaus Iohannis, președintele României” a spus reprezentanta secției de votare care l-a preluat pe Iohannis.

„Asta e bine sau nu e așa de bine?” a fost replica președintelui.  …. https://www.romaniatv.net/klaus-iohannis-la-vot-a-fost-pus-sa-si-dea-masca-jos-in-sectia-de-votare-pentru-a-fi-identificat_5084743.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ