23.7 C
Vaslui
27-iun.-2022

Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu Volodimir Zelenski și a asigurat Kievul de sprijinul României

Klaus Iohannis a avut marți o convorbire telefonică cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, în care a reafirmat sprijinul României față de fiecare cetățean care sosește în țara noastră. 

„Am discutat cu președintele Zelenski despre situația critică din Ucraina. România va continua să aibă grijă de fiecare cetățean care sosește în țara noastră. Peste 125 de camioane cu ajutoare, ambulanțe și mașini de pompieri din România și alte state membre ale UE au sosit în Ucraina prin intermediul hub-ului umanitar din Suceava”, a scris șeful statului român pe twitter.

De altfel, în urmă cu două zile, pe 27 martie, președintele României a participat la un teleton internațional de caritate în sprijinul Ucrainei, Save Ukraine — #StopWar. Evenimentul a unit aproape întreaga lume, inclusiv mari muzicieni (Sting, Fatboy Slim), voluntari, sportivi, activiști publici și lideri politici din multe țări, care au făcut apel pentru sprijinul Ucrainei…https://www.digi24.ro/stiri/externe/klaus-iohannis-a-vorbit-la-telefon-cu-volodimir-zelenski-si-a-asigurat-kievul-de-sprijinul-romaniei-1887589

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here