15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Klaus Iohannis, de Ziua Armatei: „În momentele decisive, românii și-au păstrat constant încrederea în Armată

Președintele Klaus Iohannis a adus, luni, un omagiu militarilor români cu ocazia Zilei Armatei, într-o ceremonie organizată în Parcul Carol. În alocuțiunea sa, șeful statului a subliniat încrederea pe care s-a bazat Armata Română în rândul populației în toate momentele dificile ale istoriei, nu doar pe fronturile de luptă, dar și în țară, în gestionarea pandemiei de coronavirus.

„Evoluția țării spre un stat modern și sigur, așa cum este în prezent, este strâns legată de Armata României. Profesionalismul și dăruirea dovedite de militari în teatrele de operație au contribuit la parcursul nostru euro-atlantic și european și la întărirea parteneriatului strategic solid pe care îl avem cu SUA. (…) Datorită armatei, România își întărește statutul de furnizor de securitate pe flancul estic al alianței NATO”, a declarat șeful statului, în discursul său. Președintele a mai spus că „în momente dificile românii s-au uitat mereu la Armată cu încredere pentru a putea depăși problemele”.
Citeşte întreaga ştire: Klaus Iohannis, de Ziua Armatei: „În momentele decisive, românii și-au păstrat constant încrederea în Armată

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here