spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

Klaus Iohannis i-a scris lui Joe Biden: „Eforturile SUA, cruciale în asigurarea unui răspuns puternic și unit la provocările Rusiei”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Președintele Klaus Iohannis i-a scris omologului său american Joe Biden cu ocazia Zilei Independenței SUA. El a felicitat poporul american de ziua națională, dar a vorbit și despre creșterea prezenței americane în România și despre parteneriatul strategic dintre cele două țări.

Iohannis a vorbit despre contextul deosebit din acest an, provocat de invazia rusă în Ucraina.

„Lumea se află acum într-un moment de răscruce al istoriei, iar eforturile Administrației americane au fost cruciale în asigurarea unui răspuns puternic și unit, bazat pe unitatea transatlantică și cooperarea cu partenerii globali cu aceeași viziune, la provocările Rusiei la adresa ordinii internaționale bazate pe reguli”, a arătat președintele rus în declarația lui.

Iohannis a dat asigurări că România va continua să fie un aliat statornic și partener în acest efort, angajat în susținerea unității transatlantice, stabilității regionale, cooperării și rezilienței strategice…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/klaus-iohannis-i-a-scris-lui-joe-biden-eforturile-sua-cruciale-in-asigurarea-unui-raspuns-puternic-si-unit-la-provocarile-rusiei-1999015

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.