spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Klaus Iohannis, înainte de începutul anului şcolar: „Fac un apel către părinţi şi personalul din Învăţământ: să arătăm că ne pasă cu adevărat de şcoală şi de viitorul copiilor şi să ne vaccinăm!” VIDEO

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Şedinţă de lucru la Palatul Cotroceni pe tema începerii noului an şcolar. Preşedintele Klaus Iohannis i-a convocat joi, pe ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, o şedinţă de lucru privind începerea noului an şcolar, la care au participat ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. Şedinţa a avut loc la ora 17, la Palatul Cotroceni, a transmis Administraţia Prezidenţială.

„„Am convocat astăzi o întâlnire de lucru cu ministrul Sănătăţii şi cu ministrul Educaţiei pentru a discuta măsurile care urmează să fie luate pe fondul unei noi creşteri a infectărilor cu coronavirus. Ne aflăm în valul patru al pandemiei de COVID-19 şi am ţinut să discut cu cei doi miniştri, pe de o parte despre gradul de pregătire a sistemului medical, iar, pe de altă parte, despre începerea noului an şcolar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.