11.1 C
Vaslui
26-mart.-2023

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului Național: „Drapelul ne reamintește de valorile fundamentale ale națiunii noastre”

- Advertisement -

Președintele României, Klaus Iohannis, transmite că Ziua Drapelului Național are o însemnătate deosebită pentru România și ne oferă prilejul de a ne manifesta respectul față de unul dintre simbolurile fundamentale ale identității și unității naționale.

26 iunie, Ziua Drapelului Național, are o însemnătate deosebită pentru România și ne oferă prilejul de a ne manifesta respectul față de unul dintre simbolurile fundamentale ale identității și unității naționale.

Tricolorul reprezintă un liant puternic între prezent, trecut și viitor, iar arborarea drapelului nostru la ceremoniile care marchează evenimente istorice și la competițiile sportive naște, în inimile românilor, sentimentul profund de apartenență la țară și neam.

Aducem un pios omagiu tuturor înaintașilor noștri, eroi care au luptat și s-au jertfit pentru o țară independentă, suverană, unitară și indivizibilă.

Drapelul ne reamintește, în mod simbolic, de valorile fundamentale ale națiunii noastre, afirmate, promovate și protejate cu consecvență de către românii din țară și de pretutindeni.

România este un stat modern, guvernat de principii democratice, parte a marii familii euroatlantice. Consolidarea profilului țării noastre în NATO și în Uniunea Europeană, precum și în cadrul Parteneriatului Strategic cu Statele Unite ale Americii constituie prioritățile strategice ale politicii externe și de securitate ale țării noastre.

Astăzi, privim cu mândrie la Drapelul Național și reflectăm cu recunoștință la istoria pe care o poartă cu sine!

La mulți ani, România! La mulți ani Tricolorului nostru!”, a transmis președintele Iohannis de Ziua Drapelului Național, confom unui comunicat al Administrației Prezidențialehttps://www.digi24.ro/stiri/klaus-iohannis-mesaj-de-ziua-drapelului-national-drapelul-ne-reaminteste-de-valorile-fundamentale-ale-natiunii-noastre-1989149

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.