23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Kourtney Kardashian, nuntă de lux în Italia: super iaht şi castel din secolul 16

Kourtney Kardashian se mărită, duminică (22 mai), cu bateristul trupei Blink 182, Travis Baker, într-o ceremonia care se anunţă a fi extrem de luxoasă şi extrem de scumpă. Evenimentul are loc în Porofino, sat din Italia cunoscut ca destinaţie preferată a celor cu bani.

Kourtney Kardashian a decis ca ziua cea mare, în care ea şi Travis Baker îşi vor uni destinele, să fie una cât se poate de memorabilă. Iar dacă sora ei Kim a făcut o nuntă luxoasă în Italia, cu fostul soţ, Kanye West, atunci şi Kourtney poate să „arunce” cu bani.

Asta deşi e cea de-a treia nuntă, de fapt, a ei cu toboraşul Blin 182. După o ceremonie rapidă în Las Vegas şi una intimă în Santa Barbara, Kourtney şi Travis fac paradă în Portofino, superbul sat italian unde se adună iatchuri de lux şi oameni cu mulţi bani.

Petrecere la un castel din secolul 16

Întreg clanul Kardashian se află deja în peninsulă, iar nunta se anunţă a fi una extrem de scumpă. Ceremonia şi petrecerea vor avea loc la Castello Brown, un castel din secolul 16, aflat pe un deal, de unde se vede întreg satul, dar şi marea…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kourtney-kardashian-nunta-de-lux-in-italia-super-636212.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here