25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Kourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret! Cum a arătat mireasă

Kourtney Kardashian și Travis Barker trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu puțin timp, în mare secret. Nunta a avut loc duminică, 15 mai 2022, la șapte luni după ce toboșarul trupei Blink 182 a cerut-o în căsătorie pe vedeta din „Keeping up with the Kardashians”.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în mare secret, într-o locație din Santa Barbara, SUA, la doar o lună după ce au avut parte de o ceremonie privată, în Las Vegas. Cu toate acestea, adevărata nuntă a avut loc pe data de 15 mai, la eveniment fiind prezente persoane din anturajul apropiat al celor doi îndrăgostiți, printre care Mary Jo, bunica lui Kourtney, tatăl lui Travis, dar și câțiva agenți de securitate care au asigurat paza la eveniment.

Vedeta a purtat o rochie de mireasă neobișnuită, foarte scurtă, care i-a pus în valoare silueta și mai ales decolteul. Ținuta ei a fost accesorizată cu un voal subțire și o pereche de mănuși realizate din același material, în timp ce mirele a optat pentru un costum clasic…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kourtney-kardashian-si-travis-barker-s-au-635584.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here