spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

L-am pierdut pe Luz

- Advertisement -

Fundasul nu si-a mai prelungit întelegerea cu FC Vaslui

DESPÃRTIRE… Fundasul stânga Hugo Luz si-a terminat întelegerea cu gruparea ‘‘galben-verde’’ si a pãrãsit Vasluiul dupã trei ani petrecuti în Moldova. Cel mai bucuros de aceastã despãrtire este Silviu Bãlace, care de acum nu va mai avea concurent pe post. Tehnicianul Viorel Hizo spune cã îi pare rãu cã nu l-a mai putut tine pe jucãtor la echipã.

Dupã trei ani petrecuti la Vaslui, portughezul Hugo Luz a pãrãsit România si s-a întors în tara sa natalã. Fundasul si-a terminat contractul cu ‘‘galben-verzii’’ la sfârsitul lunii decembrie si a hotãrât sã meargã pe alt drum. Privilegiat de aceastã despãrtire este Silviu Bãlace, cel care nu va mai avea concurentã pe post. Antrenorul Viorel Hizo nu pare sã fie la fel de bucuros de faptul cã nu mai putea apela la serviciile portughezului. ‘‘Hugo Luz nu mai este jucãtorul nostru, si-a terminat contractul la sfârsitul lunii decembrie. Îmi pare rãu cã nu a mai continuat pentru cã era jucãtor cu un caracter extraordinar.’’

Curãtenia de iarnã

Dacã pânã acum FC Vaslui obisnuia sã aducã în pauza de iarnã mai multi fotbalisti, ‘‘galben-verzii’’ au decis în aceastã iarnã sã înceapã campania de întãrire prin renuntarea la unii jucãtori. Asa se face cã din retur Hizo nu îi va mai avea la antrenamente pe lângã Luz, nici pe Lucian Burdujan, Daniel Pancu sau Cristi Hãisan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.