spot_imgspot_img
17.6 C
Vaslui
13-apr.-2024

La 10 luni de la moartea Halynei Hutchins, Alec Baldwin dă vina pe doi colegi de pe platoul de filmare: „Ei sunt responsabili pentru ce s-a întâmplat”

- Advertisement -

Alec Baldwin a afirmat, zilele trecute, că se aşteaptă ca nicio persoană să nu fie inculpată pentru incidentul mortal produs în timpul filmărilor la pelicula „Rust” şi a adăugat că a angajat un detectiv privat pentru a stabili cine este responsabil în acest caz, relatează AFP și Agerpres.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins a murit în octombrie 2021, după ce arma de recuzită cu care actorul Alec Baldwin repeta o scenă pe un platou de filmare din New Mexico s-a declanşat, împuşcând-i pe Hutchins şi pe regizorul filmului, Joel Souza. Souza a fost rănit, dar a supravieţuit. O anchetă este în curs de desfăşurare, iar procurorii nu au exclus că ar putea pune sub acuzare persoane implicate…https://www.filmnow.ro/stiri/la-10-luni-de-la-moartea-halynei-hutchins-alec-baldwin-da-vina-pe-doi-colegi-de-pe-platou-ei-sunt-responsabili-pentru-ce-s-a-intamplat-87593

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.