La Ateneul Român, Nelu Tătaru a fost declarat „adevăratul prim-ministru al României în combaterea pandemiei”

RESPECT… Deputatul Nelu Tătaru face în continuare furori la București. Dacă în Vaslui acesta este contestat de gașca de neocomuniști reinstalată în fruntea județului, de pe scena Ateneului Român acesta este gratulat cu titulatura de adevăratul prim-ministru al României în combaterea pandemiei. Considerat de toți specialiștii, dar și de mass-media ca fiind unul dintre cei mai buni miniștri ai Sănătății, acesta a fost premiat în cadrul Galei Excelenței „Împreună protejăm România”, cu premiul de excelență în combaterea pandemiei, un eveniment organizat sub egida Academiei Române, la care au participat oameni de afaceri, politicieni, miniștri, ambasadori și artiști consacrați.

Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică au organizat, la Ateneul Român, pe 27 ianuarie, Gala Excelenței „Împreună protejăm Romania”. Acest eveniment, desfășurat sub egida Academiei Române, a fost dedicat performanțelor și implicării personalităților, dar și a companiilor în găsirea de soluții pentru depășirea crizei COVID-19. Organizatorii au gândit acest eveniment ca pe un mesaj de încurajare și apreciere față de implicarea tuturor, într-un efort comun în lupta cu temutul și necunoscutul inamic ce a zdruncinat ordinea mondială. Au fost premiate personalități și companii care au oferit modele de bune practici, soluții și idei de depășire a crizei COVID-19. Printre cei premiați a fost și fostul ministru al Sănătății, deputatul vasluian Nelu Tătaru, pe care organizatorii l-au prezentat audienței, drept „adevăratul prim-ministru în combaterea pandemiei”. Acesta a fost răsplătit astfel pentru implicarea sa în combaterea pandemiei, dar poate și pentru efortul uriaș depus în cele nouă luni de mandat, când a fost prezent în toate focarele epidemiei de Covid-19 din țară, încurajând astfel personalul medical epuizat. A implementat măsuri eficiente, diminuând efectele dezastruoase ale virusului ucigaș. Respectul și l-a câștigat din partea oamenilor simpli, care au văzut în doctorul Tătaru omul potrivit pentru a gestiona Ministerul Sănătății și i-au obligat într-un fel pe liderii de opinie, dar și pe politicieni, să-l considere unul dintre cei mai buni miniștri ai Sănătății din România.

Nelu Tătaru anunță, de la Ateneul Român, reforma legislativă din sistemul medical românesc

Discursul lui Nelu Tătaru pe de scena Ateneului Român, după primirea premiului înmânat de președintele Institutului Național de Statiscă,Tudorel Andrei, a fost altfel față de cum ne-a obișnuit. După ce a elogiat corpul medical românesc, s-a „dezbrăcat” de haina veche de ministru și, în noua calitate de președinte al Comisiei de Sănătate și Familie din Parlamentul României, a vorbit de nevoia imediată de reformă în legislația din sănătate, fără de care sistemul medical românesc nu se poate revigora. “Este un premiu care mă onorează. Consider că este un premiu acordat întregului corp medical care a trecut printr-un an dificil și care și-a făcut cu prisosință datoria. Este un premiu care ne obligă, iar prin actuala poziție de președinte al Comisiei de Sănătate și Familie din Camera Deputaților, vine nu neapărat cu o presiune, dar cu o atitudine de a modifica efectiv tot ce înseamnă legislație medicală, dacă vrem cu adevărat o reformă în sănătate”.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ