-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

La Bârlad a fost un foc de artificii scump, la care au participat… aproape 500 de oameni! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

RĂUTĂȚI  BOROȘISTE… La trecerea dintre anii  2022 – 2023, la Bârlad  nu au mai fost așa mulți admiratori ai artificiilor și ai edililor locali. Doar  în jur de 500 de bârlădeni  au “salutat” venirea Anului Nou, admirând focul de artificii organizat  de Primăria Bârlad  în zona Cerbul de Aur, la Monumentul Eroilor Neamului.  “Spectacolul” de la Bârlad a început de la ora 23.00, și a fost animat de DJ Jedi. A costat 35.000 de lei, o oră de muzică plus artificiile care au durat circa 12 minute, sampania șI … cam  atât!. Consilierii locali PNL, câțiva mai precis, s-au supărat că nu a venit niciun reprezentant  al PSD din CLM Bârlad. De altfel, de la PSD nu au fost invitați nici consilierii locali  și nici un parlamentar la trecerea dintre ani! În schimb, “trupa” lui Boroș  răspândește  zvonul că la cabinetul parlamntar al deputaului Eduard Popica se dădea o adevărată petrecere de Anul Nou! Deputatul social democrat neagă vehement și afirmă că: “Cu astfel de minciuni  gogonate  numai  oamenii lui Boroș se pot ocupa, chiar și la trecerea dintre ani”, a precizat deputatul Popica.

Oamenii s-au adunat pentru a ciocni o cupă de șampanie și pentru a admira  un scump foc de artificii, care a durat în jur de 12 – 15 minute și care a costat (toată “afacerea” de Revelion nu mai puțin de 35.000 de lei).  Bârlădenii  s-au îmbrățișat, și-au urat “La mulți ani” și chiar și-au pus dorințe pentru Noul  An 2023. “Îmi doresc un an mai bun și multă sănătate. Dacă avem sănătate, avem de toate! La mulți ani  tuturor bârlădenilor!”, ne-a spus Manta Elena, una dintre bârlădencele  care a  venit să admire focul de artificii. Au fost prezenți  alături de cetățenii care au întâmpinat  anul 2023 în stradă, câțiva  consilieri  locali ai CLM Bârlad, precum și edilii șefi ai orașului, fără consilierii și parlamentarii PSD, care nici măcar nu au fost invitați la acțiune.  Cât privește acuzațiile că la cabinetul parlamentar al deputatului  Eduard  Popica  a avut loc o “mare” petrecere la trecerea dintre ani și că acolo de fapt s-au dus edilii șI parlamentarii din PSD, deputatul Eduard Popica a negat vehement, precizând că la ora 00.00, cabinetul  său era închis și luminile stinse! “Eu nu am fost acolo și cabinetul  era închis! Știu mereu ce se întâmplă ala cabinet și există camere de filmare în interior care pot fi vizionate și se poate  vedea cine minte! Pe 31 decembrie, am fost în Bârlad doar  ziua, la nașii mei cu copilul, ca să îi ure. În rest, toate aceste zvonuri cu petreceri la cabinet sunt răutăți emanate de oamenii plătiți de Boroș“, a precizat deputatul Eduard Popica.

Un singur lucru rămâne constant în Noaptea de Revelion, în toți anii! Oamenii  sparg sticlele de șampanie în stradă, lăsând în urmă multe cioburi. Din fericire, ele nu stau mult pe carosabil și trotuare, o echipă de la salubrizare aparținând SC CUP Bârlad, intrând “în priză” imediat după plecarea bârlădenilor către locurile unde au sărbătorit Revelionul, măturând imediat cioburile și mizeria lăsată.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Un alt primar , care sa modifice in bine, atatea lucruri in Barlad , nu s-a mai vazut ! Realizarile sunt deasupra oricarui dubiu ! A avut curaj si o sa aratam ca un oras civilizat ! 🙂

    • Cred ca ai orbul gainilor cand faci astfel de afirmatii! Care sunt marile realizari ale primarului: contract cu 1500 lei/caine capturat; irosirea banilor dati de dl Dulute pentru construirea unui nou spital; asfaltarea strazilor (in campania electorala) desi aveau asfalt in garantie; distrugerea spatiului verde si a pomilor orasului Barlad de catre constructorii de la apa-canal; distrugerea strazilor Epureanu, Balcescu, Dragos Voda si a variantei care merge de la UM catre Gara din cauza incompetentei: atribuirea de contracte prin incredintare directa, fara numar, catre firma de casa a Primariei; angajarea unor incompetenti sau penali (conform definitiei presedintelui Johannis) in diferite structuri din administratia publica locala; si lista ar putea continua la nesfarsit!

  2. Bouros mai are cateva persoane,pe langa el,care au interese personale!Un asemenea individ nu a avut si nici nu v-a avea vreodata un prieten adevarat,pentru ca este infectat cu viclenie,rautate,invidie,ranchiuna razbunare!Cu cat va pleca mai repede de la primarie cu atat va fi mai bine ptr barladeni!

  3. Să vă dăm la turuie în noul an Boroș, un primar mai prost ca noapte , sa lăsat învățat de toți bețivani și condamnații iar acum nu știe cum sa scape de ei cai strica imaginea, târziu nene Boroș.

  4. 500 de participanți?! ….cred ca ăștia sunt toți susținătorii /votanții lui Boroș…cel a care a reușit sa transforme orașul intr-un biet sătuc, unde câinii de pe trotuare se uita la domnișoare ziua în amiaza mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.