spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

La Bârlad, continuă livrarea de aparatură medicală de înaltă performanță! (FOTO)

- Advertisement -
MODERNIZARE LA SPITAL… Continuă să vină la spitalul bârlădean aparatură medicală de ultimă generație!

NOUTĂȚI MEDICALE… După ce săptămâna trecută, la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad a intrat o primă tranșă de echipamente și aparatură medicală de ultimă generație, acum a venit încă o tranșă! Vă reamintim că la spitalul din Bârlad, primul transport a sosit pe 17 iulie, cu aparatură ultramodernă, achiziționată după ce unitatea a obținut de la Ministerul Sănătății o finanțare de 6.421.000 lei, suma suplimentată cu 735.555 lei de către municipalitatea bârlădeană.

Conducerea spitalului bârlădean, a comunicat că, acum câteva zile, mai precis la sfârșitul săptămânii trecute, a continuat să primească aparatură medicală de ultimă generație!  „Continuăm dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanță prin finanțarea furnizată de Ministerul Sănătății (6.421.000 lei) și cofinanțarea Consiliului Local Municipal Bârlad (735.555 lei). Săptămâna trecută au fost livrate:

  • 20 trolere medicale
  • 15 cărucioare de resuscitare
  • 1 masă de consultații ginecologice
  • 2 microscoape de laborator
  • 1 microtom pentru Anatomie patologică
  • 1 baie de flotație pentru Anatomie patologica

Siguranța rezultatelor analizelor medicale înseamnă o muncă de echipă, oameni bine pregătiți, aparatură performantă, dedicare, grijă, investiții în aparatură de ultimă generație. Lucrăm cu aparatură de top, cu cele mai noi aparate, cele mai noi tehnici. Pentru noi, cel mai important este pacientul. Munca personalului medical și dotarea cu aparatură de înaltă performanță duc la rezultate sigure, pacienți mulțumiți. De menționat că, în prima parte a săptămânii trecute, au fost aduse primele dotări cumpărate cu banii alocați de Ministerul Sănătății și Consiliul Local Bârlad, respectiv 100 de paturi electrice și 100 de noptiere, a menționat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean.

CITIȚI AICI: https://www.vremeanoua.ro/dupa-30-de-ani-spitalul-barlad-a-fost-dotat-cu-aparatura-ultramoderna-foto/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Nu stiti care a fost pretul prelungirii contractului?Cardasia dintre Ciprinol si dr vladu care printr o ilegalitate a numit o pt cateva zile director medical fara concurs si ilegal pt asi mari salariul cu 50%.pt ca salriul menegerului este cu 5%mai mare decat a dir medical.O ilegalitate pt care vor da amandoi socoteala.Rusine!!!

  2. Auzi la cele doua catastrofe, tractoristul de Banca si satrarul de Ulea, ca adus aparatura de ultima generatie: trolere, scaune cu rotile si dulapuri. Mai bine aduceti medici de ultima generatie ca in nadejdea epavelor carora la prelungiti contractele pana la 70 de ani o sa moara pacientii cu zile in spitalul din Barlad! Apropo care a fost pretul prelungirii contractului de munca al medicului sef de la Anatomo-patologie domnule manager? De cand are nevoie spitalul de la Barlad de DOI anatomo-patologi? Si cat este salariul medicului care cumuleaza pensia cu lefa?

  3. Onor conducerea politica a spitalului, Red Bull si finul Cyprinol, nu stiu oare ca fara medici toata aparatura va fi obiect de decor? Bai incomptentilor, toti medicii buni pleaca din spital si, in curand, o sa fiti sefi peste turma de asistente, infirmiere si paznici angajati de catre voi! Pe voi poate nu va doare capul, ca aveti bani si mergeti sa va tratati unde doriti, dar cetateanul de rand, care isi pune ultima speranta in soitalul barladean, ce o sa faca cand voi le interziceti dreptul la sanatate si, chiar, la viata?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.