spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

LISTA LUI BOROȘ: Sacrificarea pesediștilor bârlădeni pe altarul comasării

- Advertisement -

STRUȚO-CĂMILĂ… Așa cum era de așteptat, lista electorală a PSD Bârlad pentru aceste alegeri locale prezintă o nuanță stridentă de galben. Nu mai puțin din 10 locuri din cele considerate eligibile de Boroș și Solomon, aparțin unor foști liberali. Mixajul de liberali, pesediști și consilieri ALDE este departe de pragmatismul unei armate credincioase, practicat cândva de fostul primar Constantinescu. Dar și mai departe de realitate par a fi așteptările echipei Solomon-Boroș. Conform surselor din PSD Bârlad, aceștia au declarat drept eligibile și sigure primele 15 locuri: asta ar însemna ca PSD să obțină la alegerile locale peste 75% din voturi!

VRABIA MĂLAI VISEAZĂ

Încercând să calmeze spiritele în rândul organizației PSD Bârlad, Adrian Solomon a venit cu ideea super-optimistă că, în acest an, cei trei trandafiri vor bate recordul și vor obține peste 75% din voturi. Doar în acest fel, a reușit să mulțumească și capra și varza, adică toți consilierii bârlădeni din cele două partide înfrățite prin voia și disperarea lui Boroș. Interesant în această combinație este că oamenii devotați lui Boroș au de ce să fie mulțumiți pentru că ocupă locurile fruntașe și sigure din lista depusă ieri. În schimb, pesediștii trebuie să viseze frumos și să creadă în optimismul lui Solomon și Boroș. Evident că mulți nu au înghițit această gălușcă și înfrățirea făcută de Boroș și Solomon în birouri nu se pupă cu ceea ce se întâmplă în noua organizație PSD Bârlad, în care șefi au devenit peste noapte foștii liberali.

Plăcintă la CJ, Răducanu la Paștele Cailor

Printre marii absenți din lista PSD se află Gabriela Plăcintă, Sorinel Răducanu și Aneta Vasilache. Conform surselor din PSD Bârlad, situația este diferită în cazul acestora. Astfel, Aneta Vasilache nu a mai dorit să candideze, Gabriela Plăcintă visează pe un loc eligibil la CJ, în compensație cu locul pierdut la CL Bârlad, iar Sorinel Răducanu visează să câștige PSD 95% din voturi pentru a prinde și el un loc. Cu atâtea vise și zero certitudini, va fi foarte greu să fie realizată o echipă unită la Bârlad. În fapt, la cum a fost făcută această listă, era mult mai simplu pentru Solomon să ia sigla de pe sediul PSD Bârlad și să o pună peste cea de la sediul PNL Bârlad.

LISTA CANDIDAȚILOR

CANDIDAȚI… Dumitru Boroș-candidat la funcția de Primar

Pentru funcția de consilier local:

 1. Dumitru Boroș
 2. Dima Ifrim Carmen
 3. Huiban Teodor Andrei
 4. Palade Florin Nelu
 5. Grecu Mihaela
 6. Luca Liviu
 7. Leonte Mircea Nicolaie
 8. Ferlovici Mircea Florin
 9. Toporaș Maftei Cezar
 10. Filip Ion
 11. Pleșu Constantin Corneliu
 12. Vulpe Georgică Florian
 13. Ivan Vasile
 14. Lupu Alexandru Iulian
 15. Zugravu Mihai Gigel
 16. Motrea Florin
 17. Gâmbuță Marius
 18. Blaga Oana Maria
 19. Răducanu Sorinel Viorel
 20. Zară Costel
 21. Angheluță Daniel
 22. Andrei Ionuț
 23. Todireasa Adrian
 24. Popa Rareș
 25. Catană Florea
 26. Tămășanu Marius Bogdan
 27. Darie Camelia Monica

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

51 COMENTARII

 1. Aoleu oameni buni l au pus pe lingăul de Palade iar consilier. Bârlădenilor asta nu e în stare decât să vândă două trei pixuri și să leorbaie pe Facebook , noroc de nouă dragoste ca l mai scoate în lume până nu l prinde nevastă sa. Se dă cocos ca are amantă tânără și uita sa fie atent ca l mai vede lumea și in locurile întunecate. Dar omul e slab rău de tot nu ai ce face cu el in politica . Mai bine îl lua Boris pe Răducanu ca era mai bun. E bun și el la lingușit și la combinații cu pixuri de campanie saracu aleargă și el după osacioare

  • Asa reclama unde, la comentarii, te injura toata lumea mai rar Bibicule! La mai multe astfel de articole domnule Timofticiuc!

 2. Aoleuuu băi v ați prostit rău de tot …Palade un șoarece care umblă după telemea prin toate școlile sa vândă și el câteva caiete să ajungă iar consilier.. am crezut ca data trecută a fost un accident dar se pare ca nu. El care promite la toți ca vorbește cu primarul sa le rezolve problemele, care combina certificatele de urbanism și da safteaua la urbanism ca sa i treacă cu vederea recepțiile … e jale mare dacă astfel de combinator rămâne în consiliu local.. a ajuns rău PSD ul .. votăm cu AUR

 3. Dragi bârlădeni! O sa fiți cei mai mari prosti dacă nu deschideți ochii și o sa votați gunoaiele astea. Dar de fapt iar ma întorc
  .. noi ca rasa suntem bătuți în cap cu pwla.Pana acum se spurcau ca la ușa cortului și acum pozează intr-o mare familie fericita. Ăștia nu pic de demnitate în ei! Pisama-as pe voi de scârbe ordinare!

 4. „Să le spui tuturor că n-am făcut niciun compromis! rog pe ‘telectualii Solomon,Bouros sa gugaleasca ale carui mare roman sunt aceste ultime cuvinte din viata. sunt convins ca nu stiu despre cine e vorba! nu e ceva care sa-i atinga! Sa-i uram bun revenit pe scena politica d-nlui DAaaaaaniel Buuuzamat! Sigur va fi invitatul la pranzul duminical a lui boros ,ca pe vremuri cand asfaltau comunele din jurul barladului Sper ca buzamat sa-i impartaseasca din experienta sa!

 5. Mai există PSD?Nu aveti un pic de respect pentru oamenii ce au tras din greu pentru acest partid?Cum sa va impuna Boros echipa lui si voi să nu schițați macar un gest?V-ati terfelit ani de zile in toată presa si acum sunteti asa de apropiati unii de altii ? Sunt om de stânga de peste 20 de ani ,dar peste asa ceva nu as putea trece.Costel Zară din candidat la primarie sa fii propus pe un asemenea loc…pt ce mai rămai in mocirla aia?Daca Boros iese primar (doamne fereste)si Solomon deputat ,luand numele in ordinea trecută,spuneti si voi cati PSD-isti vor intra in CL?

 6. Vai de capul vostru ! Nu va este gandul decat la a prinde un ciolan, pentru a va imbogati ! Cand privesc figurile celor din imagini , nu-mi pot stapani o grimasa de scarba ! Când vad pe cei doi, Solomon si Boroș, care s-au spurcat ani de zile, iar acum își dau mâna….Chiar nu vedeți cât de falși sunt? Este aceeași mizerie ca și la Bucuresti, cu alesul PSD-PNL- Cârstoiu. Ca să prindă osul, pentru ca nu au avut candidat la PSD, a făcut Solomon acest compromis! Sau poate sunt alte dedesupturi. I s-a pus sula-n coaste lui Solomon… sa-l accepte pe Boros! Cât despre ceilalți din foto….: Palade, unul care vinde cărți prin școli și care este un parvenit, Grecu….despre ce vorbim…. nu îmi închipui cum a ajuns cucoana asta care n-are nicio teabă cu politica, hop-țop pe locul 5 ! Lupu, marele inspector la ISJ, care nu știe să îngaime doua vorbe, o catastrofă! Ce să mai vorbim de Pleșu, cel care a fost cam pe la toate partidele și care s-a gândit ca nu trebuie să rateze PSD-ul si un loc in CL, că tare-și mai dorește să aibă funcție și să se laude cu realizările lui (false)! Ce să mai vorbim de Ferlovici, Vulpe, Todireasa, care erau PNL-isti convinși, care injurau PSD-iștii, acum sunt mielușei ! Todireasa, abia pe locul 23, după ce îl cară pe libidinosul de Huiban la Vaslui (înseamnă că nu și-a facut prea bine treaba…)Oricum, este clar ! Au decartat în prostie cei care sunt pe primele locuri, având în vedere că nu i-a văzut nimeni, niciodata, făcând ceva pentru Barlad. Si dacă vor fi aleși, să fiți siguri, dragi alegători, că nu vor face nimic nici în următorii 4 ani! Doar își vor lua indemnizațiile și își vor face afacerile lor! Nimic altceva! Sunt multe de spus…

  • Bă o să facă … Plesu supraveghează în continuare….Palade vinde pixuri și caiete în toate instituțiile…Grecu o să dea credite PSD istilor care cumpără locurile de consilier, deputat etc… Lupu se plimbă la Vaslui, Atodireasa îl plimbă pe huiban care doarme în timpul navetei și tot așa pe banii fraierilor

   • Păi, să-i votați pe nătărăii ăștia???? Toți sunt o apa și-un pamânt! Mai degraba traim in lumea a treia, că este același lucru! Cu asemenea oameni care vor să ne conduca….. Sa stiți că în lumea animalelor sunt reguli stricte , nu panarama asta din regnul nostru! Merităm cred așa conducatori! Pentru că mergem la vot si ne lăsăm intimidați !!!!Fiți fermi!

  • Cam ce așteptări mai aveti acum de la Boros. A fost primar in 2 mandate fara sa poata fura ceva pentru că Solomon era cu ochii pe el
   Acum au dat-o la pace și sa vezi ce hot și corupt ajunge stimabilul avocat Boroș trădător de ideologii comuniste.

 7. Atenție, toți comentacii de aici sunt, sunt sinecuriștii parveniții, impostorii impostorilor,nulități absolute,Tătaru și Onofrei…Care toți împreună, tovărășește, mor și crapă de grija lui Boroș,cel mai bun primar posibil din istoria Barladului.. Și toți folosesc aceasta unealta, Vremea Nouă, pentru a.si refula ura, invidia și ticăloșia din sufletul lor obsedat..

  • Succes echipei câștigătoare, succesul acestei echipe va fi 100% succesul nostru,al tuturor bârlădenilor,succesul Barladului, oraș atât de vitregit in trecut, oraș care are nevoie de un primar ca Domnul Boroș.. Primarul care a demonstrat că vrea, că poate, faptele ii sunt argumentele, argumente atât de multe, încât sunt o mare garanție pt un nou mandat.Niciodata nu s.a învestit în Bârlad atâtea bani ca în mandatele domnului Boroș, dar Barladul, oraș atât de vitregit zeci de ani de zile,are nevoie în continuare de și mai multe investiții,pt a deveni ceea ce trebuie, ceea ce avem nevoie,un oraș modern de care să fim mândri.. Motiv pentru care, stimați bârlădeni, trebuie sa avem încredere, trebuie să.i fim alături,pt că este 100% omul, gospodarul, primarul,care a demonstrat prin fapte, că este omul potrivit la locul potrivit !!!

 8. Bravos…aunsi citiva rromi pe lista. Era bine daca depuneau lista pe propriul partid.. dar lea fost frica ca nu i vota nimeni.. ce amestec tiganesc.. oare din tiganiada asta poate rezulta AUR?

  • Hai să l ajutăm să piardă alegerile ca e cea mai slabă echipă de consilieri pe care am văzut-o. Auzi Palade încă un mandat. Un oportunist, un lingău, un parvenit nepotismul nu se mai oprește

  • Succes echipei câștigătoare, succesul acestei echipe va fi 100% succesul nostru,al tuturor bârlădenilor,succesul Barladului, oraș atât de vitregit in trecut, oraș care are nevoie de un primar ca Domnul Boroș.. Primarul care a demonstrat că vrea, că poate, faptele ii sunt argumentele, argumente atât de multe, încât sunt o mare garanție pt un nou mandat.Niciodata nu s.a învestit în Bârlad atâtea bani ca în mandatele domnului Boroș, dar Barladul, oraș atât de vitregit zeci de ani de zile,are nevoie în continuare de și mai multe investiții,pt a deveni ceea ce trebuie, ceea ce avem nevoie,un oraș modern de care să fim mândri.. Motiv pentru care, stimați bârlădeni, trebuie sa avem încredere, trebuie să.i fim alături,pt că este 100% omul, gospodarul, primarul,care a demonstrat prin fapte, că este omul potrivit la locul potrivit !!!

 9. Cu calcule de astea PSD se transforma in PNL. Dar e buna strategia asta. Sunt curioasă cum va fi la Vaslui. Probabil cam la fel. Braniste vine cu 10 PNL-ist, după care poate sta bine merci la PSD, ca si cum ar fi la PNL.

  Solomoane, ce faci?! Asta-i politica?

 10. Prostacul de serviciu înaintea lui Luca?🙈 Dar ce-l recomanda pe el? Probabil birotica sau împărțeala pe care o face , e pe lângă săracul.

 11. Noi PSD istii nu o sa votam consiliul local ca sa i arătăm lui Boros ca nu așa se face ..pe ai noștri îi lași la urmă și PNL i știi pe primele locuri…sa i voteze cei de la PNL

 12. Vulpe pe locul 12 care muncește de zor în cartierele Munteni și Podeni? Asta da răzbunare din partea lui Boros. Și lingăul de Palade pe locul 4 doar ca e nepotul lui Bica ca în rest nu leagă două paie cruce doar ca a mai lătrat la Solomon ca acum linge unde a scuipat . Ați ajuns rău de tot cu alianța voastră . Grecu pe locul 5? Dar ce a făcut această mahalagioaica primarule de ai pus-o pe acest loc și pe Zara l-ai lăsat la coadă. Pe cei care muncesc îi dai de pământ iar pe incompetentii de a de Palade îi pui pe locuri călduțe. Vai mama voastră pe Filip care a muncit pt PSD îl lăsați la urmă, pe Motrea la fel până și Luca a rămas pe locurile din urmă . Nu cred ca luați nici 5 consilieri . O să vă ia Iamandi în alegeri

  • Va rog sa rectificati! Palade e finul lui Bica iar la alegerile precedente cand l-a pus pe lista de consilieri i-a miuit pe aia de la PNL ca Palade e finul lui Tataru!!!!!! Cand s-au prins aia de teapa era prea tarziu, Bouros si Bica isi facusera treaba! Dar poate sesizeaza cineva ANI cu privire la incompatibilitatea lui Palade si la falsul din declaratia de interese!

   • Nu contează ca e mason – contează ca e prea slab pt politica. El nu înțelege multe lucruri e profesor de sport probabil și asta îl recomandă poate alerga după ciolan

  • Ce munceste Vulpe in Munteni si Podeni , sunteti cu capul sau va faceti , podeniul nu are apa , canalizare ,trotuare si voi spuneti de Vulpe nu stie strazile si problemele cetatenilor, fiti seriosi, m ai este un lingau LEONTE , poate pleaca pe deal amandoi.

 13. Cum? Raducanu, seful rromilor, abia pe locul 19 ? Nu va mai voteaza rromii. Iar Zara, fost „candidat deocamdata” la functia de primar, abia pe 20? Pe Plesu l-ati pus strategic, la mijloc. Ca fost turnator trebuie sa vada totul, si in fata si in spate. Vulpe, abia pe 12, el care era responsabil pe cartierele Munteni si Podeni. PSD-ilor, chiar ca ati luat teapa cu aceasta alianta.

  • Au si un rom mai mic pe 14. Numai ca asta nu poate lega doua cuvinte. Astia sun candidatii, cu astia defileaza.Dar Solomon si Boros viseaza frumos. Viseaza sa ia 20 de locuri in CL. Oricum, candidatii nu trebuie judecati dupa locul de pe liste. Nici unul nu are nici o doctrina, toti sunt vanatori de ciolan, nu vrea nici unul binele barladenilor. La fiecare 4 ani toti incep cu „ o să…” si dupa incheierea mandatului constatam ca e mai rau ca inainte. Mincinosi ordinari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.