25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

La Bârlad s-a închis traficul pe segmentul Dragoș Vodă, unde se fac lucrări de canalizare! (FOTO)

LUCRĂRI… Strada Dragoș Vodă din Bârlad va fi închisă, pe perioada în care se execută lucrări de reabilitare și înlocuire a rețelelor de apă și canalizare.

ATENȚIE ÎN TRAFIC…  Începând de pe 14 martie 2022, traficul rutier de pe strada Dragoș Vodă (segment spate Biserica Catolică – intersecție strada Hotin) s-a închis, în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare și înlocuire a rețelelor de apă și canalizare (Proiectul supranumit ”Fazare”).  Restricția este valabilă în intervalul orar 08.00 – 17.00.  Pe durata lucrărilor se vor folosi rutele ocolitoare conform schiței de mai jos.

“Reluăm apelul la înțelegere și răbdare, întrucât este vorba despre un proiect foarte amplu, care se va desfășura în aproape tot municipiul Bârlad și care presupune afectarea traficului pe foarte multe artere circulate!”, sună comunicatul de la cei care se ocupă de această amplă lucrare.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

 1. Bine, Mitica, am inteles ca au început lucrările luni…
  Dar când se termina? Înaintea șoselei de centura?
  Ca, dacă era terminată șoseaua de centura, nu era nicio problema!
  Lasă asta…
  Ce mai faci, bai Mitica? Așa, in rest…

  • La fel de clara ca si privirea celor doi angajati ai Primariei, fosti ziaristi, care dupa o noapte de munca cu recipientele au transmis un asa zis comunicat de presa! Felicitari dlui Primar si o intrebare: Mai angajati alcoolici cu condamnari penale ,ca sunt unii care vor purtatori de cuvant la partiduletul lui Organ, Bica, Tudor&comp?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here