-1.2 C
Vaslui
04-feb.-2023

La Bârlad s-a inventat votul la geam pentru consilierii fără certificat verde! (FOTO)

- Advertisement -
IDEE… Noaptea, ca hoții, consilierii locali bârlădeni au votat la geam, pentru că nu aveau certificat verde și nu au putut intra în Primărie.

INCREDIBIL… La Bârlad, consilierii locali nevaccinați sunt descurcăreți. După ce au participat online, de acasă, mai bine de cinci ore, la Ședința ordinară a CLM Bârlad, când s-a pus problema votului fizic, aceștia au inventat un mod incredibil de vot. Au dat fuga la primărie și au votat la geam, pentru cinci proiecte de hotărâre! De ce ?? Pentru că nu aveau certificat verde și nu au putut intra în instituție. Ne întrebăm ce se va întâmpla dacă și la alegeri vor fi restricții. Vor veni consilierii la geamul alegătorilor cu urna?? Ideea edililor bârlădeni trebuie musai preluată la nivel național, de către consilierii locali sau județeni antivacciniști, pentru a putea să voteze … proiectele secretoase și astfel să își încaseze leafa de ales, fără a se vaccina!

Consilierii locali ai municipiului Bârlad au făcut aseară un spectacol nemaivăzut lângă clădirea Primăriei! La ceas de seară, aceștia au fost văzuți mișunând pe lângă ferestrele instituției. Cine nu știa că ei sunt acolo într-o calitate cât se poate de oficială, mai exact să își exprime un vot secret la câteva proiecte de hotărâre, putea crede foarte lesne că ar fi vorba despre niscaiva hoți, veniți pe întuneric cu gânduri nu tocmai curate. Adevărul este că aleșii municipali de la Bârlad aveau misiunea de a vota, fără însă să se infecteze cu virusul Sars-Cov-2, mai ales că destui dintre ei nu sunt vaccinați și nu au voie să intre în sediul instituției! Prin urmare, s-a găsit o soluție care ar putea stârni râsul, dacă nu ar fi, totuși, foarte serioasă: să vină fiecare consilier la geamul Primăriei, de unde cineva să scoată o urnă, în care să fie introduse bilețelele cu opțiunea exprimată. De fapt, aleșii s-au întrunit în timpul zilei, la ora 15.00, pe o platformă online, la ședința CLM ordinară din această lună. Cum cinci din cele peste 40 de proiecte de hotărâre aveau neapărat nevoie (așa este legea) de votul exprimat în mod secret de fiecare consilier, situația le-a pus la grea încercare… creativitatea edililor bârlădeni! Dar nu a durat mult până când s-a venit cu această idee, a votului „cu urna, la fereastra ta”. Așa că s-a stabilit ca toți consilierii să vină la sediul Primăriei, fizic, și să vină pe rând la geam, să își menționeze votul pe un buletin de vot și apoi să îl introducă în urna scoasă pe pervaz de un consilier local liberal vaccinat și membru al Comisiei de Validare a voturilor. Trecătorii care se aflau în zonă la ora aceea s-au uitat la scenă și nu puteau înțelege ce tot fac acești consilieri la fereastra instituției. Erau în misiune, spun cârcotașii, care, de altfel, au dat asigurări că scrutinul de la fereastra Primăriei s-a încheiat cu succes și, sperăm, fără nicio infectare cu temutul virus.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Cei din primaria Barlad au auzit de votul online?Sunt aplicatii online sigure si nu mai trebuie nimeni sa intre in primarie!Asa fac cei din Germania!Vai de mama voastra!Va faceti de rusine.

  2. Sunt luni grele, pt tara noastra! Orice idee, pt. functionarea normala a societatii, e bine venita ! Nu trebuie neaparat sa ramanem blocati de legi, uneori bune sau alteori discutabile. Cu intelepciune si putina rabdare ,se va iesi si din aceasta situatie grea.

    • Dar exista solutii… lasati lumea libera. Cine nu s-a vaccinat moare. Dar de fapt e o mare vrajeala, asta vara nu mai era virus. La alegeri nu va fi virus, cand vor ei nu e virus…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.