spot_img
32.2 C
Vaslui
19-iun.-2024
spot_img

La Bogdănești, Ion Dorobanțu are interzis la un nou mandat. PSD va merge pe mâna vicelui Constantin Bârsan

- Advertisement -
Constantin Bârsan

ȘOC… Primarul comunei Bogdănești, Ion Dorobanțu, are interzis la alegerile locale din luna iunie. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Electoral de Circumscripție. Așa cum era firesc, au urmat contestațiile, respinse rând pe rând, atât de Judecătoria Bârlad, cât și de magistrații Tribunalului Vaslui. La aflarea veștii, membrii PSD ai organizației comunale s-au mobilizat pentru alegerea unui nou candidat. Astfel, după un vot unanim, la Bogdănești, candidatul social-democrat la funcția de primar va fi Constantin Bârsan, actualul viceprimar. «Lucrăm chiar acum la dosar și pregătim noua candidatură a domnului Bârsan. Chiar dacă mi s-a făcut o nedreptate, trebuie să mă supun decizie judecătorilor. Este adevărat că am pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate, definitiv, la Înalta Curte de Casație și Justiție, dar există un proces pe rol privind cererea de anulare a Ordinului prefectului privind demiterea. Plus că mi-a fost îngrădit dreptul de a participa la alegerile locale din iunie, iar problema se putea rezolva, în cazul în care aș fi câștigat alegerile, la validare”, spune Ion Dorobanțu.

Ion Dorobanțu
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

 1. Sa ferească Dumnezeu cu asemenea primar. Acest Dorobanțu e orbit de putere și își pune acololitii în tot felul de funcții pentru a ascunde gravele fapte de corupție. Oameni dragi, înțelegeți ca aveți nevoie de o schimbare. Nu PSD.

  • Un „acololit” pus într-o fucție ar fi chiar fina, actuala aspirantă USR la funcția de primar, nestimabila doamnă pentru care Dumnezeu nu există, mai ales judecând după echipa de oameni pe care o are și susținătorii premianți neoficial la insulte, amenințări și, de ce nu, infracțiuni și născociri.
   „Acest Dorobanțu” este un prost mai ales pentru că a fost atât de naiv încât să încălzească un șarpe la sân.
   Oamenii au dreptul să voteze pe oricine cred ei de cuviință și nu ar trebui insultați pentru culoarea lor politică.
   Sunt susținător PNL, dar niciunul dintre candidații PSD, PUSL, PRO sau susținătorii lor nu m-au „atacat” pe mine și pe cei din jurul meu spre deosebire de ultimul partid prezent în aceste alegeri (mă refer doar la cele din comună).
   Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.