-3.1 C
Vaslui
01-feb.-2023

La doar 19 ani, prinsă la frontieră conducând cu permis auto fals!

- Advertisement -
MINCIUNĂ… Tânăra de doar 19 ani susține însă că și-a dat examenul de conducere în Rusia, de unde a obținut „permisul”, care de fapt este un fals grosolan

TUPEU RAR… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la o tânără cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals. Tânăra de doar 19 ani susține însă că și-a dat examenul de conducere în Rusia, de unde a obținut „permisul”, care de fapt este un fals grosolan. Acum are dosar penal pentru uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Marți, 10 mai a.c., în jurul orei 05.40 , în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism, o tânără cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 19 de ani. La controlul de frontieră, persoana în cauză a dat vina pe ruși! A prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților din Rusia, valabil pentru categoriile “B”, “B1” și “M” . Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

„Cu privire la cele constatate, tânăra a declarat că în anul 2021 a urmat cursurile unei școli de șoferi în Rusia și că, după susținerea examenului, a ridicat permisul de conducere prezentat la controlul de frontieră de la serviciul rutier din localitatea de reședință. Aceasta a mai menționat că nu are cunoștință despre faptul că permisul în cauză este fals. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, comisarul de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.