La doar 24 de ani, plt. Negrea Mihaela are nevoie de ajutorul nostru!

Un salvator are nevoie de ajutor!

În urmă cu cinci ani, a ales să salveze vieți. Din păcate, astăzi este pusă în fața unei încercări greu de înțeles. La doar 24 de ani, plt. Negrea Mihaela a fost diagnosticată cu tromboză venoasă profundă, tromboembolism pulmonar și sindrom May-Thurner. Se întâmpla acum doi ani, la scurt timp de la nașterea fiului său…

Are nevoie de 22.000 de euro!

Este o sumă destul de mare, ce trebuie strânsă în cel mai scurt timp! Împreună, printr-un gest simplu, o putem ajuta să treacă peste această perioadă grea.

Orice sumă contează! Puteți face donații în contul RO41RZBR0000060018381446, deschis la Raiffaisen Bank pe numele Negrea Mihaela.

În ultimii doi ani, aceasta a suferit mai multe intervenții chirurgicale la piciorul stâng și la abdomen pentru îndepărtarea cheagurilor de sânge.

Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, zilele trecute colega noastră a plecat în Turcia, fiind consultata într-un spital din Istanbul. Computerul tomograf pe care l-a efectuat a arătat faptul că trebuie operată de urgență pentru că la piciorul stâng are cheaguri de sânge, care i-ar putea fi fatale. Mai mult de atât și piciorul drept îi este afectat.

Pericolul este extrem de mare pentru că aceste cheaguri pot ajunge la organe vitale, cum ar fi creierul sau plămânii.

Medicul specialist i-a recomandat să se interneze imediat, însă din lipsa banilor necesari intervenției, nu a putut face acest lucru. … https://monitoruldevrancea.ro/2020/11/06/la-doar-24-de-ani-plt-negrea-mihaela-are-nevoie-de-ajutorul-nostru/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ