spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

La doar 3 ani, Sofia a fost diagnosticatã cu cancer cerebral! O putem ajuta!

- Advertisement -

DUREROS… Sofia, la doar 3 ani, a fost internatã de urgentã într-o clinicã din Turcia, dar costurile tratamentului sunt peste puterile financiare ale familiei sale. Sofia locuieste împreunã cu tatãl ei si cu bunica într-o localitate din nordul Moldovei.  „Ea este soarele meu! Este ratiunea mea de a fi! Sunt disperat, nu stiu ce sã mai fac! Totul în jurul meu pare cã se prãbuseste! De când am aflat cã fetita mea are cancer la cap, nu îmi mai gãsesc linistea în niciun fel. Am avut un soc enorm. Am simtit cã îmi fuge pãmântul de sub picioare. Totul s-a întâmplat într-o zi, când am observat cã ochiul stâng si gurita îi rãmâneau blocate, iar ea devenea din ce în ce mai agitatã. Am dus-o de urgentã la medic. Nu pot nici acum sã accept diagnosticul,” ne-a mãrturisit Robert, tatãl micutei Sofia.

La numai 3 anisori, Sofia a suferit o semiparezã facialã. În urma investigatiilor medicale, diagnosticul final a fost însã unul crunt: tumorã malignã pontomezencefalicã, altfel spus… cancer cerebral. Asadar, copila are nevoie de noi, pentru o sansã a viatã! Viata ei se scurge cu fiecare orã! „Fetita are în permanentã nevoie de mine. Am renuntat la jobul pe care îl aveam în constructii si am cãutat ajutor, cum m-am priceput. Prin intermediul preotului Ioan Emanuel Cojocariu, de la Parohia <<Sfântul Ioan Botezãtorul>> – Bucecea, am aflat de Asociatia <<Salveazã o inimã>>. Le-am cerut ajutorul acestor oameni care au în grijã zeci de cazuri simultan si asa am reusit sã plecãm în Turcia, la tratament. Sofia a fost internatã si i s-au fãcut deja testele preoperatorii. Sper din tot sufletul ca Bunul Dumnezeu si oamenii de bine sã ne ajute sã scãpãm cu viatã din acest cosmar.”

Bunica face curãtenie în 7 blocuri ca sã îsi hrãneascã familia

În România, din pãcate, nu existã o solutie chirurgicalã, având în vedere localizarea tumorii. În Turcia sunt însã spitale care îsi asumã astfel de riscuri, dar pretul tratamentului este unul pe mãsurã. Numai investigatiile, chimioterapia si radioterapia costã 37.530 de euro, mult peste ce îsi permite familia Fitzinger. Singura care are un venit în acest moment este bunica Viorica, care îngrijeste o bãtrânã din Bucecea si face curãtenie în 7 blocuri pentru a avea cu ce sã îsi hrãneascã familia. „E greu de închipuit cât de apãsãtoare este fiecare zi pentru noi. Sã stii cã îti poti pierde fiica dupã ce deja ai pierdut unitatea familiei. Sã muncesti cât poti de mult si sã nu-ti ajungã banii pentru a-ti salva nepotica. Sã speri si sã te rogi pentru o minune, în timp ce teama pune stãpânire pe sufletul tãu… Este un sentiment greu de exprimat în cuvinte”, spune Viorica, bunica Sofiei.

Ajutati-o pe Sofia sã trãiascã!

„Viata Sofiei se scurge cu fiecare orã. Boala agresivã nu asteaptã, iar dacã nu îi acordãm o sansã prin donatiile noastre, aceastã fetitã va deveni o amintire încãrcatã cu o durere imensã în sufletele celor dragi. Orice sumã viratã în conturile Asociatiei <<Salveazã o inimã>> poate face diferenta dintre viatã si moarte pentru Sofia. Fii si tu alãturi de noi în lupta pentru salvarea acestui copilas!”, a precizat Vlad Plãcintã, presedintele Asociatiei „Salveazã o inimã”.  Pentru donatii din partea companiilor, accesati: https://salveazaoinima.ro/sofia-fitzingher/. Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZã O INIMÔ

Vã rugãm sã specificati în transferul bancar, la detaliile plãtii, numele Sofia Fitzinger!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.