La Husi s-a deschis un nou strand (foto)

START LA DISTRACTIE… Husenii au avut parte de o surprizã la sfârsitul sãptãmânii trecute. Noul strand, Aqua Fun, si-a deschis portile pentru cei dornici de relaxare si rãcoare, iar acesta corespunde în totalitate tuturor standardelor. Piscina, lacul de agrement disponibil pescarilor si terasa din interiorul lacului oferã toate conditiile necesare pentru petrecerea timpului liber. Încã de la inaugurarea sa, multi oameni au ales ca loc de relaxare noul strand, încântati fiind nu doar de apa curatã a piscinei, dar si de conditiile bune oferite de noua bazã de agrement.

Husenii care aleg sã-si petreacã timpul liber la strandul Aqua Fun situat la iesirea din Husi spre Stãnilesti, au la dispozitie toate ingredientele necesare pentru petrecerea anotimpului cãlduros. În incinta complexului de agrement existã o piscinã cu instalatie modernã de filtrare a apei, acolo unde husenii se pot rãcori în zilele toride de varã, precum si un lac pentru cei care vor sã-si demonstreze dibãcia în arta pescuitului. La fel de primitoare este terasa cu mici si bere, amenajatã în interiorul lacului, care oferã o panoramã încântãtoare.

Aqua Fun, plinã încã de la inaugurare

Dupã 5 ani de muncã si investitii, proprietarul complexului de agrement, huseanul Stefan Ciupilan, a izbutit sã finalizeze proiectul, organizând lansarea strandului ieri, 6 iulie. Încã din prima zi, husenii au venit în numãr mare sã se relaxeze la noul strand din municipiu. “Sincer sã fiu, nu mã asteptam sã vinã atât de multã lume chiar din prima zi de la inaugurarea piscinei. Am creat un spatiu de agrement, oferind toate conditiile moderne pentru cei care vor sã-si petreacã timpul liber aici”, a declarat Stefan Ciupilan, proprietarul complexului. Intrarea va fi liberã pânã joi, iar începând de vineri, preturile vor varia în functie de zi. Astfel, în timpul sãptãmânii pretul va fi de 5 lei, iar pentru zilele de weekend, pretul va fi de 8 lei. Copiii sub vârsta de 10 ani vor beneficia de gratuitate în oricare din zile. Pentru amatorii de pescuit, ziua va costa 30 de lei, acestia având la dispozitie si spatii special amenajate pentru aruncat ustensilele în apã.

Husenii, încântati de noul strand

Soare, bronz, muzicã si distractie, acestea au fost principalele ingrediente cu care s-au delectat husenii la lansarea complexului de agrement Aqua Fun. Acestia s-au declarat extrem de multumiti de conditiile moderne pe care le-au întâlnit si spun cã preturile sunt mai mult decât acceptabile, având în vedere facilitãtile pe care le oferã, similare cu cele din statiunile de pe litoralul românesc. “Un loc ca acesta este nemaipomenit sã-ti petreci timpul liber. Am rãmas plãcut impresionat de conditiile oferite încã de la intrarea în complexul de agreement. Piscina, lacul, parcarea, locul pentru fãcut grãtare, plus terasa care este plasatã cu mult gust în interiorul lacului, m-au determinat sã-mi aleg destinatia în zilele libere. Aici, la Aqua Fun, chiar se meritã”, a spus Andrei, un tânãr care a venit la inaugurarea strandului. “Preturile la mici si rãcoritoare sunt accesibile, iar faptul cã acest strand este plasat într-un loc în care poti admira si dealurile împãdurite ale orasului, este cu atât mai încântãtor, a spus Bogdan, un alt tânãr prezent la inaugurarea strandului.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ