spot_img
17.5 C
Vaslui
13-oct.-2024
spot_img

La Kaufland Bârlad e mare deschidere oficialã, dar nu ratati desertul sicilian, Cannoli, de la cofetãria Anastasia

- Advertisement -

NOU…Pentru gospodinele din Bârlad, mâine este o zi specialã. Se deschide oficial magazinul Kaufland, iar abundenta de oferte si promotii le face pânã si pe cele mai strânse la buzunar sã dea nãvalã. Chiar la intrare în magazin, cu vitrine mari si luminoase, te îmbie cu produsele sale noua Cofetãrie Anastasia, apartinând celebrului brand local Vipp Fashion. În lumnina reflectoarelor pentru prima datã în Moldova sunt celebrele prãjituri siciliene, Cannoli, care meritã gustate, mãcar o singurã datã în viatã. Si cum vorbim de brandul Vipp, al celebrei cofetare Elena Ada Cazacu, din vitrinã nu pot lipsi deliciosii macarons, dar si torturile ultra premiate la concursurile de profil. Noua cofetãrie Anastasia se vrea a fi un butic de dulciuri, iar modul cum a fost realizat, dar mai ales varietatea de prãjituri din vitrine, organizate stiintific în patru sectoare, ne poate duce cu gândul la celebrele buticuri frantuzesti.

La Bârlad, celebra Cofetãrie Vipp Fashion a fãcut puisori. În incinta noului magazin Kaufland din Bârlad s-a deschis cofetãria Anastasia, unde torturile premiate de-a lungul timpului si celebrii macarons, marca Vipp, vor umple vitrinile luminoase. Iatã mesajul Elenei Ada Cazacu, omul care a adus excelenta la Bârlad în lumea cofetarilor: „Dragii mei, cofetãria Vipp a fost mereu la modã, dar chiar si asa, tot are nevoie de haine noi odatã la ceva timp. Asadar, vã invit sã admirati noua noastrã înfãtisare a cofetãriei tip butic „Anastasia Vipp Cakes” si noile produse, cel putin la fel de savuroase. Cum v-am obisnuit, lucrãm doar cu ingrediente premium pentru cele mai de top produse si vã invitãm cu drag sã le degustati la deschidere. Frumosul eveniment va avea loc la galeria comercialã a noului magazin Kaufland, miercuri, 15 februarie, si pe aceastã cale v-am pregãtit câteva surprize, precum si delicioase gustãri dulci pentru acasã”.

În Kaufland Bârlad, la cofetãria Anastasia, gãsiti celebrele Cannolii siciliene

Într-adevãr, surprizele Adei Cazacu sunt pe mãsura mãiestriei cofetarilor din echipa sa. Pentru prima datã în judetul nostru, la cofetãria Anastasia puteti sã vã înfruptati din celebrele prãjituri siciliene cunoscute sub denumirea de Cannolii, o retetã consideratã de multi ca fiind secretã, cu coji de protocale, lãmâii si fulgi de ciocolatã. În rest, vitrina e organizatã mai ceva ca la un complex comercial. Pe lângã produsele de patiserie, vitrina cofetãriei este împãrtitã în patru sectoare. Vitrina Retro, vitrina Modernã, cu musurile de ciocolatã la mare modã acum în Europa, vitrina Copiilor si poate cea mai provocatoare vitrinã este cea a produselor „Lite”, adicã cele fãrã zahãr. În rest, puteti admira muntele de macarons, piesa de rezistentã a cofetãriei Anastasie. Se stie cã acest produs este puntea suspinelor pentru un cofetar iscusit. Dacã pentru bucãtarii cu stele, celebrul ratatouille frantuzesc este piatra de încercare, aici pentru cofetari, celebrii biscuiti macarons sunt vârful de gamã cu care orice cofetar se poate mândri.

Torturile cofetãriei Anastasia, vedetele din vitrinã

EXCELENTÃ…Cine nu a gustat din celebrele torturi marca Ada Cazacu nu poate sã spunã cã a mâncat dulciuri cu adevãrat rafinate. Torturile Vipp au fost cele mai premiate produse de-a lungul anilor, la toate competitiile de profil din România, iar unul dintre acestea a ajuns si pe coperta unei reviste frantuzesti dedicatã cofetãriilor, reinterpretând celebra noastrã colivã, într-un format original, unde, atentie, pe lângã ciocolatã s-a folosit un ingredient minune, sucul de rosii cherry. Acum, în vitrina dedicatã torturilor din noua cofetãrie Anastasia e o adevãratã explozie de culoare, gust si rafinament. „E destul de complicat sã tii pasul cu noile tendinte din lumea aceasta a cofetarilor si sã faci torturi de calitate si în trend, la preturi pentru judetul nostru. Noi am creat pentru bârlãdeni torturi de mare finete la preturi normale si fãrã falsã modestie, produsele noastre tin piept concurentei acerbe care e în acest domeniu din marile orase ale Europei, la un pret de douã sau de trei ori mai mic. Secretul e simplu: ingrediente premium (unt din Franta, ciocolatã belgianã, etc) si multã pasiune si uneori muncã pânã la epuizare. Noi considerãm torturile si prãjiturile opere de artã si din acest motiv acestea sunt precum copiii nostri”, a spus Ada Cazacu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Super! Tu pAVELE ești bine? Când ieși la păscut prin Copoul mărit? Sau când tai panglica la căcatul ala de Bazar pentru care ai tocat un purcoi de bani și pentru care nu o sa iei never avizul de la ISU? Treci dracu’ acasă pana nu îți găsesc ăștia ceva complicații în carnetul de note și te trimit în vreo tabăra gratuita! Lasă loc unui om tânăr, cu viziune și chef de munca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.