spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

LA LOC COMANDA | Cătălina Bolgar a intrat din nou în grațiile lui Boroș: angajată la Reiser!

- Advertisement -

MISTERELE BÂRLADULUI… Imediat după arestarea directorului Buzamăt, contabila șefă de la Reiser Bârlad și-a dat demisia. Este vorba de aceeași persoană care, în noiembrie 2023, era chemată la DNA să dea declarații împreună cu deja arestatul Buzamăt. Nu se știe și nu putem insinua că ar fi avut vreo legătură cu ilegalitățile comise acolo, dar este ciudată această reangajare după acea demisie suspectă. La fel de ciudat este și faptul că aceiași consilieri și același primar care cereau în urmă cu câțiva ani desființarea Reiser din cauza pierderilor imense, pun umărul la și mai multe pierderi, pompând bani într-o societate și în niște oameni care și-au demonstrat din plin incompetența.

Imediat după arestarea lui Buzamăț pentru fapte de corupție și folosirea indecentă a frigiderului, contabila șefă Bolgar nu a mai rezistat presiunii și a ales să se despartă de un serviciu foarte bine plătit. Interesant este că DNA nu a anchetat doar fapte de corupție, ci a documentat și alte infracțiuni, precum delapidarea. Pentru neinițiați, aceasta reprezintă însușirea, folosirea sau traficarea, de către un funcționar, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează. Ori, Cătălina Bolgar fiind contabila societății, e imposibil să nu fi avut idee despre ce s-a întâmplat urât la Reiser. Dar, iată că primarul Boroș împreună cu alți factori de decizie au găsit că e în folosul societății să revină la locul de muncă.

Obsesia Reiser, de unde atâta pasiune pentru această societate întreținută artificial din banii bârlădenilor?

OBSEDATI… Consilierii locali bârlădeni, în frunte cu primarul Boroș, se încăpățânează să țină în viață o adevărată gaură neagră a economiei bârlădene, Reiser. În ciuda “pierderilor finaciare”, “lucrărilor de proastă calitate”, „cheltuielilor salariale foarte mari” și a altor argumente enunțate, culmea, chiar de aceiași consilieri nehotărâți, Reiser rezistă. În plus, la ultima ședință a CL Bârlad, societatea a primit și un cadou mult-așteptat, adică încredințarea directă a serviciului de administrare a străzilor din localitate. Astfel, în ședința de pe data de 25 aprilie, s-a aprobat delegarea prin concesiune cu încredințarea directă a Serviciului public de administrare a drumurilor și străzilor din municipiul Bârlad către SLDP Reiser Bârlad pe o perioadă de 5 ani. Cei care au votat acest lucru sunt aceiași cu cei care acum trei ani considerau că această societate trebuie dizolvată. Probabil au uitat, așa că insistăm să le amintim ce spuneau într-un trecut nu foarte îndepărtat.

“Subsemnații…solicităm dizolvarea anticipată a societății”

„Subsemnatii, Ardeleanu Mihai, Bularda Carmen, Luca Liviu, Monu Elena, Pasat Ionel Marius, Pascaru Costel Eugen, Radu Geanina, Toporas Matei Cezar, Vulpe Georgică Florian, consilieri locali în cadrul Consiliului Local Municipal Bârlad, membri în Adunarea generală a Actionarilor S.C. L.D.P. Reiser S.A. Bârlad, în baza art. 27, litera e, din Statutul Societătii Comerciale pentru Lucrări de Drumuri si Poduri „Reiser” S.A. Bârlad, solicităm dizolvarea anticipată (voluntară) a societătii. Solicitarea are la bază următoarele argumente:

 • Pierderile finaciare de aprox. 540.000 lei la sfârsitul lunii aprilie 2020;
 • Lucrările de proastă calitate executate de societate;
 • Costurile ridicate cu manopera;
 • Cheltuielile salariate foarte mari, reprezentând aprox. 50% din cifra de afaceri a societătii;
 • Nesupunerea spre aprobare a bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2020 nici până la această dată;
 • Productivitatea muncii foarte scăzută si timpul foarte mare pentru realizarea unoi lucrări specifice;
 • Organigrama încărcată, desi s-a discutat de multe ori despre reorganizarea societătii, etc.”
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

 1. Dacă s-a întors această panarama la Reiser o să vedeți de acuma iar falsuri și furturi în contabilitate!!!! Sau s-a întors s‐a mai acopere din furturile vechi???Atentiue cine verifica acte Reiser ca sint multe falsuri!!!!

 2. Va spun un secret : in septembrie sunt alegeri locale ! Dar sa nu mai spuneți nimănui, daca și după alegeri, tot hienele astea vor mai fi la cârma județului ! Așa că, haideți toți la vot și votați ce vă îndeamnă conștiința, nu partidul !

 3. Nu e de mirare, tot primarul Boroș a sustinut-o pe individa asta , spălăcită si frustrată să fie aleasă de membrii CA, director interimar dupa demisia Adrianei Ursu. Mai mult de milă că a lasat-o barbatul care a fugit cu o gimnastă la timpul acela și a ramas cu trei fete, divorțată și cu foamea în gât. A crezut ca e mai bună decât inginerul Bordeianu care ținea cu clasa muncitoare. Între timp s-a convins și el de competențele economistei lui peste. Întrebarea pe care o adresez primarului în funcție Dumitru Boroș este următoarea De ce nu luati atitudine? Chiar nu există nici o pârghie în acest sens ? Asteptați să treacă alegerile? De ce? De ce nu vă asumați problema? Aveți consiliul local de partea dv. …sau sunteți mână moartă cum spun gurile rele. Vă plac doar jocurile de culise? Cum să lasați niște incompetenții să-si bată joc de o firmă a orașului? Nu e firma lui BUZAMĂT, BOLGAR, TICU RADU, STARODUB, BOZIANU sau a partidului. E SOCIETATEA NOASTRĂ. Demiteti hahalerele faceți ce trebuie domnule primar!!!!!!

  • Aveți mare dreptate acest primar nu are coloană vertebrală și de aceea nu ar mai trebui să fie niciodată primar!Toti parveniți sau neica-nimeni ajung sa conducă instituțiile statului!!!

 4. Această hoață Bolgar care se călărea cu Buzamat prin birouri și pe la ea pe acasă a furat din această firmă de nu vă imaginați!!!!Dar o să vedem în curând o parte din furturile pe care le-a făcut,chiar dacă o parte din ele le-a acoperit cu cumătra Mariana care a lucrat si ea in contabilitate și a ajutat-o să acopere din furturi!!!!

   • Ce gluma buna! Pai nu Red Bull l-a pus in functie pe Buze Moi? Nu Red Bull l-a pus pe Radu Ticu presedintele Consiliului de Administratie? Nu Red Bull l-a pus in CA -ul Reiser pe Ionut Andrei (care l-a vremea numirii in functie era fiul concubinei lui Radu Ticu)? Nu Red Bull l-a pus in AGA la Reiser pe Dorin Minciuna, care l-a vremea numirii era actionar intr-o firma care avea contractcu Reiser pe SSM? Nu Red Bull a angajat-o pe Bolgar, la recomandarea prietenului sau magistratul pensionar? Nu Red Bull l-a angajat, din nou, la Reiser pe denuntatorul Daringa (dupa aventura pe care a avut-o Daringa la o firma care executa lucrari de apa-canal in Vaslui)? Nu Red Bull si senatorul lui l-au adus pe Daringa si pe Maria Turcu (de la Reiser) la PSD? Si l-ar fi adus si pe Radu Ticu si toti angajatii Reiser daca nu ar fi avut nevoie de un cal troian la PNL?

 5. Această panarama Bolgar îl are la mâna pe Ticusor și probabil vrea și el sa înceapă să delapideze societatea că este un om fără venituri! Toți neica-nimeni ajung la căpușarea banilor de l‐a Stat!

 6. Ce treabă are primarul cu angajările de la Reiser?Primarul face angajări? Este un director interimar acolo, primarul a trimis un audit care saptamana aceasta trebuie sa prezinte raportul! Reiser, este o societate condusa de un Consiliu de Administratie, un AGA, și un Consiliu Local( administratori),, ei sunt răspunzători de ce se întâmplă acolo.

  • Ticu Radu și Bolgar Cătălina – Reiser fără stapani !!!
   La Parchetul Barlad s-a declinat competenta pt 27 infracțiuni de delapidare prevăzute de art 295 alin 1 din CP, 9 infracțiuni de abuz în serviciu prev de art 297 alin 1, CP, 5 infracțiuni de fals intelectual prev de art 321 alin 2 , CP, 10 infracțiuni de fals sub semnătură privată prev de art 323 alin. 1 CP , 1 infracțiune de înșelăciune prev de art 244 alin 1 CP, 2 infracțiuni de uz de fals prev de art 323 CP, în legătură cu Buzamat și angajații societății. Iar când vorbim de complicii ciobanului de Buzamat, vorbim în primul rând de Bolgar. Acum ca marele Derector e acasă, poate fi vizitat de Amore si la indicațiile acestui mare conducător să mai dosească niște documente care constituie probe la dosar. Este lăsată să-și facă mendrele, deoarece și cei care au reangajat-o nu sunt chiar neimplicați în infracțiunile menționate de organele judiciare.

  • Primarul îl cheamă aproape în fiecare zi la el în birou pe acest director de carton Radu Ticu (bou) și cum să nu-l întrebe cum de a angajat iar hoața de Bolgar și verișoara lui Dărângă +acea prietenă contabilă de cacao a lui Dărângă!!!Daranga a ajuns un fel de director după ce sifonat pe mâna care l-a hrănit Buzamat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.