spot_img
27.3 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

LA MARE, LA SOARE

- Advertisement -

Wesley si Gerlem fug de frigul si zãpada din România

CRÃCIUN ÎN BERMUDE…. Brazilienii Vasluiului, Gerlem si Wesley, si-au fãcut si ei bagajele si au plecat pentru a-si petrece vacanta pe plajele însorite din ‘‘tara cafelei’’. Cei doi fotbalisti sunt din regiunea Espirito Santo, o comoarã a turismului din America de Sud, acolo unde temperatura medie în aceastã perioadã depãseste 30 de grade celsius.

Spre deosebire de ceilalti fotbalisti ai Vasluiului, Wesley si Gerlem nu s-au putut bucura de putinele zile libere pe care le-au avut în timpul sezonului, deoarece nu au avut posibilitatea de a merge în Brazilia, pentru a-si vedea familiile, din cauza distantei foarte mari dintre cele douã tãri. Totusi, dupã un tur încãrcat, cei doi s-au decis sã profite la maxim de cele cinci sãptãmâni de vacantã si sã meargã acasã pentru a-si petrece sãrbãtorile în sânul familiilor. Ambii mijlocasi sunt din aceeasi regiune din Brazilia, regiune denumitã Espirito Santo(Spiritul Sfânt), o comoarã a turismul sud-american. Plajele însorite de pe coasta Atlanticului sunt recunoscute în toatã lumea, iar temperatura medie în aceastã perioadã depãseste 30 de grade. Desi locuiesc la câtiva kilometri distantã, unul de celãlalt, Wesley si Gerlem s-au întâlnit pentru prima oarã la Vaslui, în anul 2009. Wesley a ajuns primul în Moldova, în pauza dintre tur si retur a sezonului 2008-2009, atunci când a fost adus, pe o sumã record pentru gruparea ‘‘galben-verde’’, de la echipa portughezã Leixoes. La finalul acelei editii, FC Vaslui obtinea si semnãtura lui Gerlem, fotbalistul Farului Constanta fiind atunci la cel de-al doilea sezon în prima ligã din România.

Familia mai presus de orice

Evolutiile slabe ale lui Wesley din începutul acestui sezon pot fi puse si pe seama faptului cã brazilianul nu mai fusese acasã de o lungã perioadã de timp. Motiv pentru care, în aceastã toamnã mijlocasul Vasluiului a decis sã îsi cheme în România sotia si copilul. Imediat, schimbarea a început sã se simtã în evolutiile acestuia, Wesley redevenind treptat jucãtorul care sezonul precedent fãcea furori.

Gerlem e logodit cu o româncã

Gerlem s-a atasat, în perioada petrecutã la noi în tarã, de România si de fetele frumoase de aici. Pe când juca la Farul acesta a cunoscut-o pe Gabriela care în scurt timp i-a devenit logodnicã. Din spusele brazilianului se pare cã aceasta a stat în spatele deciziei de a alege, în 2009, Vasluiul, si nu Steaua. Multi au remarcat tatuajul de pe umãrul lui Gerlem, dar putini stiu cã chipul tatuat este cel al iubitei lui, Gabriela.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.